دسر کاسترد و بیسکویت
مواد لازم :
پودر کاسترد ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۶ قاشق غذا خوری
شیر سرد ۲.۵ فنجان
وانیل نصف قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت خرد شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
پودر کاسترد ، شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و به تدریج شیر سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
سپس روی حرارت ملایم برده (متوسط -کم) و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود.
کره را در ماهیتابه ریخته و حرارت آن را کم می کنیم، سپس بیسکویت را روی کره ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم می زنیم.
لایه ای از بیسکویت را در ظرفی که میخواهیم کاسترد بیسکویت را سرو کنیم ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه ظزف را از یخچال خارج کرده و مخلوط کاسترد را روی آن می ریزیم.
ظرف را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار داده و سپس میل کنی