طرز تهیه تیرامیسو فرانسوی
کره ۱۵۰ گرم
پودرقندیاپودر شکربه اندازه ذایقه
پنیر ماسکار پنه یاخامه ای ۲عدد
خامه ۱عدد
نسکافه به اندازه ای که بیسکوییت خیس بخوره
بیسکوییت پتی بور
اول کره و پودر قند وخامه روباهمزن میزنیم تاکرم یکدستی بشه در آخر پنیر خامه ای رو اضافه می کنیم بعداز مخلوط شدن میزاریم داخل یخچال
بیسکوییتارو خورد می کنیم تو ظرفامون بعدشنسکافه روباآب جوش حل می کنیم و میریزیم روی بیسکوییتا به اندازه ای که حالت تری پیدا کنه من بعداز بیسکوییتا موز حلقه ای کردم و گذاشتم بعدش مایع کرمم وریختم و درآخر باپودر قهوه و کاکایو وخلال پسته تزیین کردم