مواد لازم :
ورقه گوشت گوساله(اندازه کف دست) : هشت عدد
گوشت چرخ کرده : دویست گرم
تخم مرغ پخته:دو عدد
سیر رنده شده: یک بوته
جعفری ساطوری شده : دو ق غ
پنیر رنده شده(هر نوعی): دویست گرم
نمک و ادویه
مواد سس:
پیاز خلال: یک عدد
برگ بو ، نمک ، فلفل
سیر : دو حبه
جعفری ساطوری : دو ق غ
نخود فرنگی : یک پ
رب گوجه : یک ق غ
طرز تهبه:
همه مواد اولیرو بجز تخم مرغ باهم مخلوط میکنیم. گوشتارو میکوبیم و پهن میکنیم روشون موادو به قطر نیم سانت پهن میکنیم و یک چهارم تخم مرغ روش میزاریم و میپیچیم با دوتا خلال دندون محکم میکنیم
سس: پیازو تفت میدیم و بقیه موادو به همراه چهار لیوان آب میریزیم(بجز نمک) وقتی جوش اومد براجولی هارو توش میچینیم. زیرشو کم میکنیم تا یک و نیم ساعت بپزه نمک میزنیم و 5 دقیقه بعد حاضربه همراه سیب زمینی سرخ کرده یا پوره و لیموترشو جعفری تازه سرو میکنیم
(موقع خوردن مثل رولت میبریمشون) مزش محشره حتما امتحان کنین