پودینگ توت فرنگى
مواد لازم:
توتفرنگی: 500 گرم
زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم
شکر آسیاب شده: 100 گرم
آب لیموترش: به میزان لازم
آرد: 250 گرم
شکر: 75 گرم
بیکینگپودر: 2 قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد، زده شده
شیر پرچرب: 150 میلیلیتر
کره: 75 گرم، ذوب شده و خنک شده
خامه برای تزیین
روش تهیه:
1 - ظرف موردنظر را چرب کنید.
2 - در ظرف دیگری توتفرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و 25 گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.
3 - این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.
4 - مابقی آرد را با شکر و بیکینگپودر در ظرفی بریزید.
5 - تخممرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
6 - قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.
7 - پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.
8 - این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید.