پودینگ توت‌ فرنگى

پودینگ توت‌ فرنگى

مواد لازم:
 توت‌فرنگی: 500 گرم
 زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم
 شکر آسیاب شده: 100 گرم
 آب لیموترش: به میزان لازم
 آرد: 250 گرم
 شکر: 75 گرم
 بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
 تخم‌مرغ: یک عدد، زده شده
 شیر پرچرب: 150 میلی‌لیتر
 کره: 75 گرم، ذوب شده و خنک شده
 خامه برای تزیین
روش تهیه:

1 - ظرف موردنظر را چرب کنید.

2 - در ظرف دیگری توت‌فرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و 25 گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.

3 - این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.

4 - مابقی آرد را با شکر و بیکینگ‌پودر در ظرفی بریزید.

5 - تخم‌مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

6 - قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.

7 - پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی‌گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.

8 - این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.