کیک موزی
کره١٠٠گرم
تخم مرغ ٤عدد
آرد ٢٠٠گرم
شکر١٥٠گرم
موز ٤عدد له شده
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یه قاشق چایخوری
شیر نصف لیوان
. کره یا مارگارین رو که حداقل نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال درآوردید و خوب هم نرم شده رو داخل یه کاسه بریزید و با همزن برقی شروع به زدن کنید شکر رو اضافه کنید و همچنان مواد و هم بزنید تا سفید و پوک بشه . تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و دقت کنید خوب با مواد مخلوط بشن. وموز پوره شده رو اضافه کنیدآرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و توی سه مرحله باشیر به مواد قبلی اضافه کنیدو قالب را چرب کنید و مواد رو توی قالب ریخته و در فر ١٨٠درجه که از قبل گرم کردید به مدت ٤٥دقیقه قرار دهید