خمیر یوفکا مستطیلی: 4 ورق
ریواس: 8 عدد
شکر: نصف فنجان
آرد ذرت: نصف فنجان
وانیل: یک قاشق چای خوری
کره ذوب شده: به میزان لازم
چطور بپزم؟
خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید از حالت انجماد دربیاید. ریواس ها را بشویید و پوست بکنید. سپس آنها را ریز خرد کنید و درون قابلمه همراه با شکر، آرد، وانیل و مقدار کمی آب برای 10 دقیقه بجوشانید. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید. سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و آن را مطابق لایه قبلی با کره مرطوب کنید. این کار را برای لایه سوم و چهارم نیز تکرار کنید. خمیر چند لایه را به چهار قسمت برش بزنید و مقداری از مواد را وسط هر چهار تکه از خمیر قرار دهید. سر و ته خمیرها را مانند بسته بندی شکلات بپیچید و آنها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شوند.
فوت کوزه گری
برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده می توانید یک تا 2 ساعت قبل از مصرف، بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید. سپس روی بسته خمیر با چاقو یک شکاف ایجاد کنید تا هوا وارد بسته شود. پیشنهاد می شود لقمه های ریواس را پس از پخت با شربت ریواس سرو کنید.