کلاف مرغ
برای تهیه توپک کلاف مرغ به فیله مرغ چرخ شده، ادویه،فلفل دلمه و پیاز،(سیب زمینی پوره شده،ذرت و پنیر.) نیاز داریم.
پیاز را رنده میزنیم و فلفل دلمه ای را خرد میکنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم و کمی ورز میدهیم و از مخلوط توپکهای کوچولو درست میکنیم.
یک پ ارد را با یک ق چ خمیر مایه فوری وکمی نمک و میزان لازم اب ولرم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم(یک ق س روغن هم اضافه کردم). خمیر را کاملا ورز میدهیم و روی انرا پارچه نازکی پوشانده و یک ساعت در دمای اتاق استراحت میدهیم.
در این مرحله دو تا روش میتونید استفاده کنید:
روش اول اینکه خمیر اماده شده را با وردنه با ضخامت خیلی کم باز کنید و نوارهای باریک برش بزنید و نوارها رو دور توپکها بپیچید و توپکها را به مدت سی و پنج دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه قرار دهید. البته با توجه به سایز توپکها دمای فر را تنظیم کنید.
روش دوم اینکه توپکها را در کمی روغن سرخ کنید و بعد نوارها را دور انها پیچیده و حدود یک ربع در فر با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید.
موقع سرو سس گوجه ساده درست کردم و توپکها را داخل سس انداختم.