بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر✌️✌️
بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد: ۶ عدد
سیر: ۱۰ حبه متوسط
پیاز ریزشده:یک عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی سفت: ۱ عدد
جعفری ساطوری ۱ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه : به میزان کافی و دلخواه
ابتدا بادمجانهارا راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم(مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم) بعداون ها رو۲ ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ می کنیم و کنار می ذاریم و سیر هارو خلا ل می کنیم و یه تفت کوچولو تو روغن مایع میدیم توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه، پوست گوجه فرنگیها رو میکنیم ، مغزشون رو خالی میکنیم و گوشت اونهارو ریز خرد می کنیم، تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه میکنیم بعد ازکمی تفت دادن، رب ،مغزگوجه فرنگیهاو نصف لیوان آب رواضافه میکنیم و در ظرف رو میذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه ،بعد ازروی حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط می کنیم از مخلوط آماده داخل بادمجانها پرکرده و اونهارو داخل ماهیتابه می چینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه ۲۰ دقیقه ای میذاریم تا غذا جابیفته اگه دوست داشتی آخر سر کمی پنیر پیتزا اضافه کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.