کیک مرغ

کیک مرغ( اردور ویا پیش غذا ):
مواد لازم :

سینه مرغ: 1 عدد، پخته و ریش شده
پیازچه: 5 ساقه، تمیز و ریز شده
خیارشور:نصف پیمانه ، متوسط و ریز شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
شوید تازه یا جعفرى : 2 قاشق غذاخوری ریز شده
سس مایونز: 1 پیمانه
ماست چکیده نصف پیمانه
خامه: 1 قاشق غذاخوری,گردو خردشده به دلخواه سه چهارم پیمانه,
نان تست: 12 عدد طرز تهیه
مرحله 1 - سس مایونز، ماست، خامه و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.
مرحله 2 - مرغ، خیار شور، پیازچه، نمک، فلفل، 1 قاشق از شویدوجعفرى وگردوو نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید.
مرحله 3 - کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس 3عدد از نان را کنار هم بچینید.
مرحله 4 - نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و 3 عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند.
مرحله 5 - روی و اطراف کیک را به کمک قلمو یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید. (در این مرحله می توانید کیک را به همان صورت درسته تزئین کنید.نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.