دمپخت میگوی بوشهری و لذیذ
مواد مورد نیاز:برای 4-6 نفر
پیاز متوسط 2 عدد
1 بوته سیر کوچک
گشتیز ربع کیلو
میگو نیم کیلو
شویدربع کیلو
برنج 4 پیمانه
ادویه و فلفل و نمک به میزان لازم
لیمو عمانی 5/1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
ابتدا پیاز را سرخ کرده و سیر را با آن یه تفت می دهیم.گشنیز خرد شده و ریز شده را به آن اضافه می کنیم و پس از تفت دادن(تا یکم تیره بشه) ادویه و فلفل را به آن اضافه می کنیم.و میگو را با مواد تا جایی تفت می دهیم که میگو ها کمی جمع شوند.سپس آب را درون قابلمه ریخته میذاریم مواد به مدت 30 تا 45 دقیقه با شعله کم بپزد . سپس لیمو عمانی و برنج و نمک را به مواد اضافه کرده می گذاریم تا دم بکشد.با ترشی هم سرو میشه بعضی ها هم با سالاد میل میکنند