آشپزی با نودل - نودالیت و میگو
مواد لازم :
نودالیت با طعم دلخواه 1 بسته
میگو به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
کمی گشنیز و جعفری خرد شده و آبلیمو
طرز تهیه :
میگوهاتونو از قبل بپزید، بهتره بنا به ذائقه ی ما ایرانی ها حسابی طعمدارش کنید تا بوی ضخم نگیره.
من میگو رو مثل کباب چند ساعت توی مواد ( پیاز، آبلیمو، فلفل دلمه ای، زعفرون، نمک ، فلفل و زردچوبه) می خوابونم. بعد از مواد درشون میارم و سرخشون می کنم چون میگوی آبپز معمولا طعم خوبی نداره.
دو تا تخم مرغ رو حسابی می زنید با کمی نمک و میریزید ته ظرفی که چربش کردید به حالت خاگینه.
وقتی یک طرفش پخت برش می گردونید تا طرف دیگه اش هم طلایی بشه.
حالا از ظرف خارجش می کنید و به صورت رشته های باریک برشش می دید و کنار می گذارید.
یه بسته نودالیت رو آبپز و سپس به روش معمول آبکش می کنید.
توی یه ظرف خیلی کم روغن می ریزید و روی حرارت قرارش می دید. بعدش تخم مرغ برش خورده، نودالیتها و میگو رو می ریزید داخلش.
اگه غذاهای تند دوست دارید حتما توی این مرحله فلفل قرمز یادتون نره.
حالا حدود یه قاشق غذاخوری سس سویا به مواد داخل ظرف اضافه می کنید و اونها رو خوب با هم ترکیب می کنید و هم می زنید تا مزه ها به خورد همدیگه بره.
در آخر مقدار کمی گشنیز و جعفری خرد شده به اضافه کمی آبلیمو هم توی مواد می ریزید و از روی حرارت بر می دارید که رنگ سبزیها عوض نشه.
خوراک نودالیت و میگوتون آماده ی سرو است.
( می تونید به جای میگو از تکه های پخته شده ی مرغ هم استفاده کنید )
نوش جان