کیک برنج با مرغ

کیک برنج با مرغ در سرآشپز پاپیون

مواد لازم
ماست (سفت) ۱/۲ پیمانه
کره (آب شده) ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پسته (خام) ۱۰۰ گرم
بادام (خام) ۱۰۰ گرم
مرغ (بدون استخوان) ۵۰۰ گرم
برنج ۷۰۰ گرم
عصاره مرغ (کوچک) ۱ بسته
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۵۰۰ گرم
ادویه (پلویی) ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا مرغ را خرد کنید و آن را با مقداری کره کمی سرخ کنید و سپس با کمی آب بپزید.برنج را در ظرفی مناسب کته کنید و آن را داخل دیس بکشید تا خنک شود.
۲- کمی کره یا روغن را داغ کنید و بادام و پسته را درون آن تفت دهید و بعد همه ادویه ها را به آن اضافه کنید و بعد کم کم آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و آن را از روی شعله برداشته و عصاره مرغ را در 1 لیوان آب جوش حل کرده و به آن اضافه کنید و ماست و تخم مرغ را هم اضافه کرده و ماده خمیر مانند را با دست خوب مخلوط کنید.
۳- قالب کیکی مناسب انتخاب کنبد و داخل آن را با روغن کاملا چرب کنید .حالا بیشتر از نیمی از خمیر را برداشته و با وردنه صاف کنید و آن را روی قالب بیندازید و کاملا به دیواره قالب بچسبانید.
۴- درون آن را یک لایه برنج کته شده و یک لایه مرغ بریزید و تا انتها ادامه دهید تا پر شود و در انتها اضافه خمیر را روی مواد آورده و خوب صاف کنید تا شبیه کیک شود و روی آن را با برس کمی زعفران بزنید و کنجد بپاشید و درون فر قرار داده و اجازه دهید حدود 35دقیقه بماند.

سایر نکات
1)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب همان مرغی که پخته اید 1لیوان استفاده کنید.
2)میتوانید روی کیک را کمی زرده تخم مرغ بزنید تا براق تر و زیبا تر شود.
3)برنج را خیلی هم شفته دم نکنید چون بعدا قرار است دوباره بپزد و اگر خیلی برنج نرم دوست ندارید برنج را آبکش کنید و داخل قالب بریزید.
4)بهتر است پسته و بادام را از شب قبل داخ آب و شکر و گلاب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.