کیک باقلوا
آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان ماست 1 لیوان تخم مرع 4 عدد بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری وانیل و هل کمی مواد شربت یک ونیم لیوان شکر یک لیوان آب و گلاب زعفران کمی طرز تیه مواد شربت را روی حرارت گذاشته از زمان جوش چند دقیقه بجوشه نیازی نیست غلیظ بشه برای کیک تخم مرغ شکز و وانیل رو خوب میزنیم تا حجم ان 2 برابر بشه و کاملا سفید این قسمت خیلی مهم هست بعد ماست رو اصافه میکنیم و روغن یک دور با همزن بزنید نکته اینجاست وقتی روغن رو اصافه کردید زیاد هم نزنید پف تخم مرغ رو میخوابونه بعد آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به ماده اصلی و با پالت هم میزنیم ته قالب رو چرب و خوب آرد میپاشیم مایع رو ریخته و در فر با حرارت 180 طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقیقه تا روی اون کاملا طلایی بشه اگر دوست داشته باشید میتونید دو تا زرده تخم مرغ رو با یک قاشق شیر مخلوط و کمی زعفران مخلوط و روی کیک قبل از تو قر گذاشتن با قلم نو پخش کنید بعد کیک رو با چاقو اره ای به صورت لوزی برش کرده و شربت رو روی کیک میریزیم برای ریختن شربت باید این نکته رو رعایت کنید یا یک گرم باشه شربت سرد یا برعکس اگر هر دو گرم باشه کیکتون خمیر میشه برای شربت میتونید هر مقدار سلیقه دارید بریزید من خودم کم میریزیم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید راستی قالبش 30 در 40 هست