پیراشکی گوشت و سیب زمینی

پیراشکی گوشت و سیب زمینی

▪️ سیب زمینی آب‌پز ۳ عدد
▪️ نمک و فلفل سیاه کمی
▪️ گوشت چرخی ۲۵۰ گرم
▪️ پیاز ۱ عدد
▪️ روغن و زرد چوبه به مقدار لازم
▪️ تخم مرغ ۱ عدد
▪️ کره ۵۰ گرم
▪️ آرد سوخاری مقداری.


● طرز تهیه:
سیب زمینی های آب‌پز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید. بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود . گوشت چرخ کرده را با پیاز در کمی روغن تفت دهید تا آب گوشت بخار شود. بعد از بخار شدن آب گوشت نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم گوشت را سرخ کنید . از خمیر سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک بردارید و در کف دست پهن کنید. در وسط آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه گوشت بگذارید و خمیر را مجددا به شکل توپ در آورید . توپ های خمیر سیب زمینی را به تخم مرغ زده و درون یک ظرف کم عمق که از قبل چرب کرده اید بچینید. بعد روی آنها را آرد سوخاری بپاشید . بعد ظرف را در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آن ظرف را ۵ دقیقه از بالا حرارت دهید تا روی پیراشکی ها طلایی شود .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.