سالاد سزار

سالاد سزار


فقط کافی است یک‌بار این سالاد را امتحان کنید تا شیفته‌ی طعم و سبکی آن شوید.
ترکیب مرغ، کاهو، تکه های نان به همراه سس تخم مرغ و لیموترش یک طعم به یاد ماندنی برایتان به ارمغان می‌آورد.
 این سالاد برای چهار نفر در نظر گرفته شده و مدت زمان تهیه‌ی آن نیز حدود 25 دقیقه است.
مواد لازم
کاهوی پیچی 2 عدد متوسط
نان تست خرده شده 5 عدد
روغن بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
تخم مرغ 1 عدد
سینه‌ی مرغ پخته 1 عدد
لیموترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه‌ی کافی
پنیر پارمزان 100 گرم
 
طرز تهیه
کاهوها را شسته و به اندازه‌ی درشت خرد کنید و داخل ظرف بریزید. نان تست را به صورت مکعبی یک سانتی متری یا درشت‌تر خرد کنید. روغن بادام زمینی را با دو قاشق غذا خوری روغن زیتون گرم کنید. سیر را پوست کنده، له کنید و داخل مقداری روغن زیتون بریزید. خرده های نان را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رنگشان عوض شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و روغن آن را به طور کامل بگیرید
مقداری آب بجوشانید و تخم مرغ را داخل آب جوش بیندازید و بعد از دو دقیقه آن را از حرارت بردارید. سینه مرغ پخته شده را هم به اندازه های درشت خرد کنید.
برای تهیه‌ی سس، آب لیموترش را بگیرید و دو قاشق غذای خوری آب آن را با مابقی روغن زیتون مخلوط کنید. تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید. به سستان نمک و فلفل اضافه کنید. سس را روی کاهوهای خرد شده بریزید و هم بزنید و سپس مرغ‌ها و خرده‌های نان را اضافه کنید دوباره مواد را هم بزنید. در نهایت پنیر پارمزان را به سالاد اضافه کرده و سرو کنید.
 
ارزش غذایی
کالری 523
گلوسید 27 گرم
پروتئین 20 گرم
چربی 39 گرم (اسیدهای چرب اشباع 9 گرم)
این سالاد سرشار از ویتامین B، ویتامین E و فولات و کلسیم و سلنیوم می‌باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.