دلمه برگ,بادمجان ,فلفل و گوجه

دلمه برگ,بادمجان ,فلفل و گوجه


طرز تهیه: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه اى را جدا آبپز میکنیم. سپس داخل بادمجان و فلفل را با مواد دلمه پر میکنم. براى طعم دار کردن آن مقدارى رب گوجه را سرخ کرده فلفل و نمک میزنیم به همراه آبلیمو مقدارى آب میریزم تا بجوشد سپس روى دلمه ها میریزیم. براى ترش تر شدن آن میتوان داخل قابلمه گوجه سبز را نیز اضافه کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.