آش اسفناج

آش اسفناج


 مواد لازم:
اسفناج پاک‌شده یک کیلوگرم
عدس یک و نیم پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
رشته آش و کشک به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر داغ و نعنا داغ از هر کدام دو قاشق غذاخوری
کلم برگ سفید دو پیمانه
پیاز متوسط یک عدد

 طرز تهیه:
اسفناج‌ها را خرد کرده به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد. نمک، فلفل، زردچوبه و روغن را نیز بریزید. کلم‌ها را جداگانه آب‌پز کرده تا ضُخم آن از بین برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه کنید.
سپس پیاز، نعنا و سیرداغ را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تکه کرده و در آن ریخته تا بپزد و لعاب‌دار شود.
 نکته:
این آش با کشک یا رب انار و رب گوجه‌درختی سرو می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.