ﮐﺘﻠﺖ ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ

ﮐﺘﻠﺖ ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ


ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ۳۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺳﯿﺮ ۲ ﻋﺪﺩ
ﺯﯾﺮﻩ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ
ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ۶۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ
ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺗﺎﺯﻩ ۲۰ ﮔﺮﻡ‏(ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ‏)
ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ۴۰ ﮔﺮﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﯾﺎ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ۱ ﻋﺪﺩ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻓﯽ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﮑﻌﺐ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺏ ﮐﻤﯽ ﺑﭙﺰﯾﺪ .
۲ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺯﯾﺎﺩ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﮐﻪ
ﺁﺏ ﻧﯿﻨﺪﺍﺯﺩ، ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ . ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭘﻮﺳﺖ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ
ﺷﻮﺩ، ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ . ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﮔﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺯﯾﺎﺩ ﺗﻨﺪ ﻧﺒﺎﺷﺪ
ﺗﺨﻢ ﻫﺎﯼ ﻭﺳﻂ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯾﻢ . ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﭘﻮﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﻭ
ﺳﯿﺮ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰﻭ ﺯﺭﺩ ﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ
ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ . ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍ ﺑﻬﻢ ﺯﺩﻩ ﻭﺑﺎ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﻭﮔﺸﻨﯿﺰ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ
ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻪ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ، ﺭﻭﻏﻦ
ﮐﻤﯽ ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ، ﺩﺳﺘﻤﺎﻥ ﺭﺍﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ
ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﮐﺘﻠﺖ ﺩﺭ ﻣﯿﺂﻭﺭﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ
ﺁﻥ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.