ﮐﺘﻠﺖ ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ۳۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺳﯿﺮ ۲ ﻋﺪﺩ
ﺯﯾﺮﻩ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ
ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ۶۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ
ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺗﺎﺯﻩ ۲۰ ﮔﺮﻡ(ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ)
ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ۴۰ ﮔﺮﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﯾﺎ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ۱ ﻋﺪﺩ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻓﯽ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﮑﻌﺐ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺏ ﮐﻤﯽ ﺑﭙﺰﯾﺪ .
۲ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺯﯾﺎﺩ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﮐﻪ
ﺁﺏ ﻧﯿﻨﺪﺍﺯﺩ، ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ . ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭘﻮﺳﺖ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ
ﺷﻮﺩ، ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ . ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﮔﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺯﯾﺎﺩ ﺗﻨﺪ ﻧﺒﺎﺷﺪ
ﺗﺨﻢ ﻫﺎﯼ ﻭﺳﻂ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯾﻢ . ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﭘﻮﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﻭ
ﺳﯿﺮ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰﻭ ﺯﺭﺩ ﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ
ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ . ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍ ﺑﻬﻢ ﺯﺩﻩ ﻭﺑﺎ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﻭﮔﺸﻨﯿﺰ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ
ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻪ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ، ﺭﻭﻏﻦ
ﮐﻤﯽ ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ، ﺩﺳﺘﻤﺎﻥ ﺭﺍﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ
ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﮐﺘﻠﺖ ﺩﺭ ﻣﯿﺂﻭﺭﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ
ﺁﻥ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ