پلا کباب(محلی گیلان)
مواد لازم
گوشت ۲۰۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
ماست (چکیده) به مقدار لازم
باقلا (پخته) به مقدار لازم
زیتون (پرورده) به مقدار لازم
پیاز به مقدار لازم
اشپل (شور) به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا برنج را چند بار شسته و با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده و با دو قاشق روغن به مدت 45 دقیقه به آرامی کته کنید.
۲- گوشت را تکهتکه کرده و در پیاز رندهشده همراه نمک و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاقگاز کباب کنید.
۳- این غذا را با مقداری اشپل شور،ماست چکیده،باقلا،گردو و زیتون پرورده تزیین کرده و سرو کنید.
سایر نکات
1) این غذا جزو غذاهای محلی گیلان است و همراه دوغ محلی خورده میشود.
2)بهتر است به گوشت مقداری زعفران هم بزنید.
3)توجه داشته باشید که این غذا حتما به همراه مواد ذکر شده سرو میشود.