آش ترش مازندرانی
مواد لازم
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
سبزی (شامل چوچاق،اسفناج،گزنه و چغندر) 1.5 کیلو گرم
سیب زمینی ۲ عدد
سیر ۳ بوته
لبو (کوچک) ۳ عدد
رشته (آشی) ۷۵۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱/۳ پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا چوچاق و سیر را ساطوری کرده و با روغن تفت دهید، عدس و لوبیا را با مقداری آب نیمپز کنید.بعد از آن بقیه سبزیها را خرد و به آن اضافه کنید.
۲- آرد را با مقداری آب حل کرده و به بقیه مواد بیفزایید سیبزمینی و لبوها را خرد کرده و به مواد اضافه نمایید.
۳- بعد از آن رشته را اضافه کنید کمی که رشته باز شد میتوانید رب انار و رب آلوچه را بریزید بعد سیر و چوچاق خردشده را ریخته و اجازه دهید آش جا بیفتد.
سایر نکات
1)این آش غذای سنتی استان مازندران است.
2)حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 2بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
3)اگر به هریک از سبزیها دسترسی نداشتید آن را حذف کرده و به بقیه سبزیها اضافه کنید.