شامی بابلی
مواد لازم
سبزی معطر چرخ شده (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر) ۱۵۰ گرم
گوشت ۵۰۰ گرم
لپه ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تخممرغ ۴ عدد
آب زعفران ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود.
۲- لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، میپزیم به طوری که آبی از آن نماند.
۳- گوشت، لپه و سبزی را از چرخگوشت رد میکنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. تخممرغ را یکییکی افزوده و مواد شامی را ورز میدهیم.
۴- در تابه مناسبی روغن ریخته و میگذاریم تا داغ شود. سپس شامیها را روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.