رولت لازانیا با مرغ

رولت لازانیا با مرغ

مواد لازم
سُس گوجه تند ۱ قاشق غذاخوری
سُس گوجه‌ فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
مرغ پخته و ریش ریش شده ۲ پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده ۲ پیمانه
قارچ خرد شده ۲ پیمانه
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
پیاز حلقه شده گشنیز یا جعفری خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود .
۲- مرغ را نیز به آن بیافزایید و کمی تفت دهید.
۳- سُس‌ تند ‌و سُس گوجه ‌فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
۴- لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید
۵- وقتی ورقه ‌های لازانیا نرم شدند ، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج و آبکشی کنید.
۶- روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود.
۷- فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 185درجه ی سانتی ‌گراد روشن کنید تا داغ شود.
۸- یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه ‌فرنگی بمالید.
۹- برای هر رولت یک ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه‌ ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید . سپس لازانیا‌ها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود.
۱۰- رولت‌ ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید.
۱۱- ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود.
۱۲- رولت ‌ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.