آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

فالوده یزدی

فالوده یزدی


مواد لازم برای شربت :

شکر:2پیمانه (440گرم آب: 1پیمانه (250میلی لیتر گلاب: 2قاشق سوپخوری مواد لازم برای فالوده :

تخم شربتی: 1قاشق سوپخوری آب گرم :یک چهارم پیمانه (60میلی لیتر نشاسته گل: 1پیمانه (200گرم آب سرد :4پیمانه (1لیتر) گلاب: 1قاشق سوپخوری طرز تهیه :

ابتدا شربت فالوده را حاضرکنید . شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت بگذارید و خوب هم بزنید .تا شکرحل شود اجازه دهید شربت با حرارت ملایم بجوشد تا شهد آماده شود. درآخرگلاب را بریزید و شربت را از روی حرارت بردارید. درظرف دیگرتخم شربتی را با آب گرم خیس کنیدوکنار بگذارید تا دانه های آن بازشود. درکاسه ای نشاسته گل ،آب سرد و یک قاشق گلاب را خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود بعد ازیک صافی رد کنید تا گلوله نداشته باشد . مایه را دخل قابلمه ای بریزید و ری حرارت ملایم بگذارید .مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیردو غلیظ شود در حدود 15دقیقه زمان می برد تا مایه ازفرنی سفت تر شود بعد نشاسته آماده شده را داخل یک سینی به اندازه 30در40سانتیمتر بریزید.سینی را خوب تکان دهید تا درهمه جای سینی یکسان پخش شود. سینی را 5ساعت دریخچال بگذارید. پس ازاینکه سینی را ازیخچال درآوردید ،به وسیله چاقو به شکل مربع های کوچک برش دهید . شربت آماده و تخم شربتی خیس خورده را با آب سرد و تکه های یخ مخلوط کنید و سپس فالوده آماده را آرام در ظرف شربت خنک بریزید. حتماً موقع ریختن فالوده باید شربت در حد تگری خنک باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.