غذای شمالی به اسم انارویج

مـواد لازم (برای۴ نفر)

▪️ گوشت تکه شده/ ۴۰۰ گرم/ ۶۶۰ کیلوکالری

 

▪️ گردو/ ۴ عدد/ ۹۰ کیلوکالری

▪️ سیر/ ۳ حبه/ ۱۰ کیلوکالری

 

▪️ پیاز/ ۱ لیوان/ ۲۵ کیلوکالری

▪️ آرد/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۶۰ کیلوکالری

 

▪️ تخم مرغ/ ۳ عدد/ ۳۰۰ کیلوکالری

▪️ تره، گشنیز، نعناع و جعفری/ ۴ لیوان/ ۲۰۰ کیلوکالری

 

▪️ روغن کانولا/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۲۷۰ کیلوکالری

▪️ رب انار/ ۳ قاشق غذاخوری/ ۲۰ کیلوکالری

 

▪️ نمک، فلفل و زردچوبه/ به میزان دلخواه/ ۰ کیلوکالری

 

● طـرز تـهـیـه

ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. آنگاه ادویه ها و تکه های گوشت را اضافه کنید و با ۵ لیوان آب بگذارید خوب پخته شوند. سپس گردو، سبزی (تفت داده)، آرد و رب انار را بیفزایید و پس از ۱۵ دقیقه حرارت دیدن، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. به این ترتیب، غذای شما برای سرو کردن آماده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.