مـواد لازم (برای۴ نفر)
▪️ گوشت تکه شده/ ۴۰۰ گرم/ ۶۶۰ کیلوکالری
▪️ گردو/ ۴ عدد/ ۹۰ کیلوکالری
▪️ سیر/ ۳ حبه/ ۱۰ کیلوکالری
▪️ پیاز/ ۱ لیوان/ ۲۵ کیلوکالری
▪️ آرد/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۶۰ کیلوکالری
▪️ تخم مرغ/ ۳ عدد/ ۳۰۰ کیلوکالری
▪️ تره، گشنیز، نعناع و جعفری/ ۴ لیوان/ ۲۰۰ کیلوکالری
▪️ روغن کانولا/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۲۷۰ کیلوکالری
▪️ رب انار/ ۳ قاشق غذاخوری/ ۲۰ کیلوکالری
▪️ نمک، فلفل و زردچوبه/ به میزان دلخواه/ ۰ کیلوکالری
● طـرز تـهـیـه
ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. آنگاه ادویه ها و تکه های گوشت را اضافه کنید و با ۵ لیوان آب بگذارید خوب پخته شوند. سپس گردو، سبزی (تفت داده)، آرد و رب انار را بیفزایید و پس از ۱۵ دقیقه حرارت دیدن، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. به این ترتیب، غذای شما برای سرو کردن آماده است.