سیب و ماهی

مواد لازم:

آرد : دو پیمانه

مایه خمیر : یک ق غ

نمک : یک ق چ

سیب زمینی خلال شده: نیم کیلو

ماهی قزل آلا : دو عدد

آب لیموترش: دو ق غ

زردچوبه : کمی

روغن

آب طرز تهیه:

آب را کم کم به آرد مخلوط میکنیم تا مثل ماست چکیده ی سفت شود بعد نمک و خمیر مایه را مخلوط میکنیم و دو ساعت در جای گرم میگزاریم

ماهی ها را شسته سر و پولک آنرا کامل میگیریم و از درازا دو نیم میکنیم و استخوان وسط را جدا میکنیم و باز فیله ها را از درازا نصف میکنیم و لیمو ترش و زردچوبه میمالیم

ماهی را در آرد میزنیم و آرد اضافی را میگیریم و کاملا در خمیر فرو برده و در روغن زیاد سرخ میکنین تا طلایی شه بعد سیب زمینیها رو کاملا خشک میکنیم و سرخ میکنیم

ماهی سیب زمینی و لیمو ترش را باهم سرو میکنیم . ماهی ها خیلی ترد میشن

نکته: اول تو سرخ کن هم سرخ کنید همه روغن بو نمیگیره دویوم برای سلامت بیشتر حتما با دستمال کاغذی روغن اضافی را قبل از سرو بگیرید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.