خورشت بامیه

مواد لازم :

بامیه : نیم کیلو

سیب زمینی : یک عدد درشت

سیر رنده شده : 4 حبه (دلخواه)

پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

فلفل قلمی تند خرد شده : یک عدد (دلخواه)

آب لیموترش : 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع : یک چهارم پیمانه

آب : نیم پیمانه

ادویه : از هرکدام نصف قاشق غذاخوری

— فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک،زردچوبه، (پودر تخم گشنیز) —

 سیب زمینی رو مربع درشت میکنیم و با نصف روغن سرخ میکنیم و جدا میگذاریم.

ادویه هامونو تو بقیه روغن که داغ کردیم میریزیم یک دقیقه بعد سیر و بامیه رو اضافه میکنیم تا سرخ بشه.

حالا آب و رب تفت داده شده میریزیم درشو میزاریم با شعله متوسط تا آبش کشیده بشه.

سیب زمینی سرخ شده و آب لیمو ترش اضافه میکنیم هم میزنیم و گرم سرو میکنیم.

 

نکته:

1) بامیه ها باید 3 سانتی و کوچکتر باشند اگر درشت بود خرد میکنیم. برای اینکه لیز نشه توی آب سرد یک قاشق غداخوری نمک حل میکنیم یک لیوانم یخ میریزم و نیم ساعت بامیه شسته شدرو میخوابونیم توش بعد آبکش میکنیم

2) میشه از قارچ ورقه شده سرخ شده هم با یا بدون سیب زمینی استفاده کرد

3) هرچی این غذا تندتر باشه خوشمزه تره ولی به دلخواه ادویه و ترشیشو میتونید عوض کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.