پاستا نواری

مواد لازم:

پاستا نواری شکل : پانصد گرم

پوره گوجه فرنگی پوست کنده : شش عدد

سیز ورقه شده : یک ق غ

پیاز نگینی : یک عدد درشت

روغن زیتون : چهار ق غ

برگ ریحون : سی عدد

نمک و آویشن

طرز تهیه:

سیر و پیازو توی روغن سزخ میکنیم تا طلایی بشن بعد نمک آویشن و پوره گوجرو اضافه میکنیم تا آب آن کشیده بشه. پاستارو با نمک میپزیم و تو آبکش میریزیم نباید له باشه

حالا در ماهیتابه کوچک چند قاشق از سس بالا و یک کفگیر پاستا میریزیم و روی گاز پنج دقیقه تفت میدیم و در بشقاب میریزیم و پنج برگ ریحونو نصف میکنیم و روی غذا میریزیم و روش یک قاشق چایخوری روغن زیتون میدیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.