مواد لازم:
پاستا نواری شکل : پانصد گرم
پوره گوجه فرنگی پوست کنده : شش عدد
سیز ورقه شده : یک ق غ
پیاز نگینی : یک عدد درشت
روغن زیتون : چهار ق غ
برگ ریحون : سی عدد
نمک و آویشن
طرز تهیه:
سیر و پیازو توی روغن سزخ میکنیم تا طلایی بشن بعد نمک آویشن و پوره گوجرو اضافه میکنیم تا آب آن کشیده بشه. پاستارو با نمک میپزیم و تو آبکش میریزیم نباید له باشه
حالا در ماهیتابه کوچک چند قاشق از سس بالا و یک کفگیر پاستا میریزیم و روی گاز پنج دقیقه تفت میدیم و در بشقاب میریزیم و پنج برگ ریحونو نصف میکنیم و روی غذا میریزیم و روش یک قاشق چایخوری روغن زیتون میدیم