شربت

مواد لازم : آرد ۲۰۰ گرم آب ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۳عدد روغن جامد یک قاشق سوپخوری شکر نیم کیلو نمک یک سوم قاشق چایخوری آب ۱۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری گلاب کمی طرز تهیه : آب
 را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم
تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می
زنیم ( در حدود ۳-۲ دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس
بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر
را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به
خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه
کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط
می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم. برای
سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا
با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار
دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم
 تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می
باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر
این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت
 خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد. مواد لازم برای شربت : شکر ۲فنجان آب یک فنجان گلاب ۲ قاشق سوپخوری زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری آبلیمو یک قاشق مربا خوری طرز تهیه شربت : آب
 و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را
اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از
روی شعله بر می داریم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.