گالانتین مرغ

■مواد لازم برای شکم مرغ درسته:
{میتونید از مواد مورد دلخواه خودتون استفاده کنید.}

قارچ خورد شده 200 گرم
پیاز دو عدد
 برنج آبکش شده معطر یک پیمانه و یک سوم پیمانه
آلو خورشتی خیس خورده حدود 10 تا 12 عدد
 زرشک مقداری
ادویه مرغ نمک و فلفل و پودر سیر کمی رب
 پوست پرتقال شیرین شده
کره و زعفران برای روکش کردن گالانتین در فر

●میتونید داخل گالانتین را با مواد ماکارونی مثل گوشت چرخ کرده و یا تیکه های گوشت سینه مرغ مزه دار شده و ..... هم پر کرد .

طرز تهیـــــہ:

1- یک مرغ با جُثه متوسط انتخاب کنید و گردن و دُمش را ببرید!
2- از ناحیه وسط کمر برش داده و چسبیده به استخوان به برش ادامه دهید تا گوشت جدا شود.(به اشکال رجوع کنید)
3- زمانیکه به مَفصل می رسید باید اول مَفصل را بشکنید.
4- ران را در دو مرحله و با تراشیدن گوشت جدا کنید. ابتدا از دو سانتی انتهای پا با ساطور استخوان را بشکنید بعد از بالا و محل مفصل جدا شده, سر استخوان را آرام آرام بالا کشیده و با تراشیدن از گوشت جدا کنید. (یادتان باشد انتهای استخوان را میخواهید که شکل ظاهری ران حفظ شود)
5- فیله ها را در بیاورید تا مرغ قابل پر کردن شود (در نیاوردید هم اشکالی نداره)
6- بیرون و روی مرغ را حسابی نمک بزنید+زعفران+اگه دوست دارید کره+ هر چیز معطری!!
7- داخل مرغ را با هرچی دوست داشتید مثل پنیر , گوشت چرخ کرده, هویج پخته و حتی برنج پر کنید.
 داخل ران را فراموش نکنید الان ران مثل یه کیسه کوچولو است که به جای استخوانش می تونید پنیر داخلش کنید.
8- مرغ را بدوزید و از کله دوباره پر کنید. مرغ را تنگ ندوزید چون لباسش پاره می شود!
9- مرغ در ظرف بزرگی با پیاز و فلفل دلمه ای و زعفران در فر 170 درجه به مدت 2 ساعت می پزدو در 1 ساعت اول باید فویل داشته باشد تا کاملا بپزد.

نکات مهم:
1.هرگز روی پوست مرغ آب نریزید چون پوست پاره می شود! فقط در نیم ساعت آخر روی سینه و پوست سس خردل و زعفران بمالید.
2.بگذارید مرغ سرد شود و بعد برش دهید. وقتی گرم است اگه برش بزنید گوشتش خشک میشه
3. از آب باقیمانده و مواد پخته داخلش به سلیقه خود در همزن سس درست کنید.
4.قبل از شروع به کار, یکبار در ذهنتان استخوانهای مرغ را مرور کنید تا جا نمانده باشد.
5.اگر برای داخل شکم مرغ از مخلوط برنجی استفاده میکنیم برنج را یا کمی دم میکنیم یا اصلا دم نمیکنیم (برنج حتما آبکش شده باشد )و حتما کمی فضا داخل شکم مرغ برای دم کشیدن و افزایش حجم برنج خالی می گذاریم.

6.میتوان این مرغ را در هوا پز یا ماکروویو و یا تنورک بپزید.
7.قبل از گالانتین کردن مرغ را بشویید چون مرغ را بعد از استخوان کشی نباید شست میتوانید از شب قبل یا چند روز قبل مرغ را گالانتین کرده و با مواد مارینه مارینه کرده و در فریزر نگهداری کنید و روز مهمانی گالانتین مرغ را یخ زدایی کرده و داخل مرغ را پر کرده و در فر قراردهید.
8. برای مارینه کردن گالانتین مرغ از این مواد میتوانید استفاده کنید البته حتما قبل از این کار مرغ را استخوان کشی باید کرده باشید و دو عدد پیاز بزرگ رو خلال کنید و روی گوشت مرغ رو نمک بپاشید نمک رو کم نزنید چون اگر کم نمک باشه در طعم نهایی گالانتین موثره . بعد کمی زعفران و زردچوبه روی گوشت مرغ بکشید و کمی آب لیموی تازه داخل گالانتین کشیده و داخل گالانتین را با پیاز خورد شده بپوشانید . گالانتین مرغ را در ظرف درب دار یا سلفون کشیده در یخچال قرار بدید و یک شب یا 24 ساعت قبل از سرو گالانتین را مزه دار کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.