ته چین رنگارنگ

مواد لازم براے ۷ نفر:
برنج ۶ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
گوشت ۱ کیلو گرم
ماست سفت ۵ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک زردچوبه به مقدار لازم
روغن ۱,۱/۲ پیمانه
رنگ خوراکی سبز،قرمز به مقدار لازم
خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم.
۲- برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.
۳- یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

√ نکات:

اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید
میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید
بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.