کیک شکلاتی خیس (براونی )

کیک شکلاتی خیس (براونی )

مواد لازم :
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک و نیم لیوان
آرد 2 لیوان
شیر یک و نیم
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 50 گرم

 طرز تهیه :

آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید
دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه
اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه
فوق العاده خوشمزه اس
نوش جان

رولت گردو وموز

امروز میخوام طرز تهیه ی رولت گردو وموز که فوق العاده خوشمزه وزیباست براتون اموزش بدم . مواد لازم....تخم مرغ 3عدد،ارد125 گرم، شکر 75 گرم، پکینگ پودر یک قاشق چایخوری ،نمک میوه 1/2چایخوری ،اب 2قاشق غذاخوری،گردوی پودرشده 75گرم ، خامه برای داخل، موز یک عدد. طرز تهیه: سفیده وزرده راجدا کرده سفیده رازده تا پوک شود مقداری از شکر موجود رامخلوط سفیده کرده وبه هم زدن ادامه می دهیم تا غلیظ شودزرده را زده تا کرم رنگ شود.آرد وپکنینگ پودر ونمک میوه رو الک کرده داخل مواد ریخته اب وگردو را مخلوط موادکرده ،سفیده ها را مخلوط کرده وبه صورت دورانی همه موادراترکیب کرده داخل سینی سی در چهل بادمای 180 به مدت 10تا15 دقیقه ،بعدپخت وسرد شدن لای انرا خامه وموز گذاشته ومثل رولت می پیچیم وروی انرا باخامه وموز وگردو تزیین می کنیم . نوش جان

تبدیل واحدهای اندازه گیری

تبدیل واحدهای اندازه گیری
 

تبدیل فنجان به قاشق غذا خوری ، قاشق چای خوری و میلی لیتر

۱ فنجان = ۱۶ قاشق غذاخوری = ۴۸ قاشق چای خوری = ۲۴۰ میلی لیتر

۳/۴ فنجان = ۱۲ قاشق غذاخوری = ۳۶ قاشق چای خوری = ۱۸۰ میلی لیتر

۲/۳ فنجان = ۱۱ قاشق غذاخوری = ۳۲ قاشق چای خوری = ۱۶۰ میلی لیتر

۲/۱ فنجان = ۸ قاشق غذاخوری = ۲۴ قاشق چای خوری = ۱۲۰ میلی لیتر

۳/۱ فنجان = ۵ قاشق غذاخوری = ۱۶ قاشق چای خوری = ۸۰ میلی لیتر

۴/۱ فنجان = ۴ قاشق غذاخوری = ۱۲ قاشق چای خوری = ۶۰ میلی لیتر

۱ قاشق غذا خوری = ۱۵ میلی لیتر

۱ قاشق چای خوری = ۵ میلی لیتر

تبدیل فنجان به اونس مایع

۱ فنجان = ۸ اونس

۳/۴ فنجان = ۶ اونس

۲/۳ فنجان = ۵ اونس

۲/۱ فنجان = ۴ اونس

۳/۱ فنجان = ۳ اونس

۴/۱ فنجان = ۲ اونس

۱ قاشق غذا خوری = ۰٫۵ اونس

۱اونس = ۲ قاشق غذا خوری = ۶ قاشق چای خوری

اونس به گرم

۱ اونس = ۲۸ گرم

۲ اونس = ۵۶ گرم

۳،۵ اونس = ۱۰۰ گرم

۴ اونس = ۱۱۲ گرم

۵ اونس = ۱۴۰ گرم

۶ اونس = ۱۶۸ گرم

۸ اونس = ۲۲۵ گرم

۹ اونس = ۲۵۰ گرم

۱۰ اونس = ۲۸۰ گرم

۱۲ اونس = ۳۴۰ گرم

۱۶ اونس = ۴۵۰ گرم

۱۸ اونس = ۵۰۰ گرم

۲۰ اونس = ۵۶۰ گرم

۲۴ اونس = ۶۷۵ گرم

۲۷ اونس = ۷۵۰ گرم

۳۶ اونس = ۱ کیلوگرم

۵۴ اونس = ۱،۵ کیلوگرم

۷۲ اونس = ۲ کیلوگرم

پوند به گرم

۱/۴پوند= ۱۱۲ گرم

۱/۲ پوند = ۲۲۵گرم

۳/۴پوند= ۳۴۰ گرم

۱ پوند = ۴۵۰گرم

۱،۲۵ پوند = ۵۶۰ گرم

۱،۵ پوند = ۶۷۵ گرم

۲ پوند = ۹۰۰ گرم

۲،۲۵ پوند = ۱ کیلوگرم

۳ پوند= ۱ ،۳۵ کیلوگرم

۵،۴ پوند = ۲ کیلوگرم

آرد

۱ فنجان آرد = ۱۴۰ گرم

۳/۴ فنجان آرد = ۱۰۵ گرم

۲/۳ فنجان آرد = ۹۵ گرم

۱/۲ فنجان آرد = ۷۰ گرم

۱/۳ پیمانه آرد = ۵۰ گرم

۱/۴ فنجان آرد = ۳۵ گرم

۱ قاشق غذا خوری آرد = ۱۰ گرم

تبدیل کره از فنجان به گرم و اونس

کره ۱ فنجان = ۸ اونس = ۲۳۰ گرم

شکر

۱ فنجان شکر = ۲۰۰ گرم

۳/۴ فنجان شکر = ۱۵۰ گرم

۲/۳ فنجان شکر = ۱۳۵ گرم

۱/۲ فنجان شکر = ۱۰۰ گرم

۳/۱ فنجان شکر = ۷۰ گرم

۴/۱ فنجان شکر = ۵۰ گرم

۱ قاشق غذا خوری شکر = ۱۵ گرم

شکر قهوه ای

۱ فنجان شکر = ۲۲۰ گرم

۳/۴ فنجان شکر = ۱۶۵ گرم

۲/۳ فنجان شکر = ۱۴۵ گرم

۱/۲ فنجان شکر = ۱۱۰ گرم

۳/۱ فنجان شکر = ۷۵ گرم

۴/۱ فنجان شکر = ۵۵ گرم

۱ قاشق غذا خوری شکر = ۱۵ گرم

کاکائو

۱ فنجان کاکائو = ۱۰۵ گرم

۴/۳ فنجان کاکائو = ۸۰ گرم

۲/۳ فنجان کاکائو = ۷۰ گرم

۲/۱ فنجان کاکائو = ۵۵ گرم

۱/۳ فنجان کاکائو = ۳۵ گرم

۴/۱ فنجان کاکائو = ۲۵ گرم

۱ قاشق غذا خوری کاکائو = ۷ گرم

آرد ذرت

۱ فنجان آرد ذرت = ۱۲۵ گرم

۳/۴ فنجان آرد ذرت = ۹۵ گرم

۲/۳ فنجان آرد ذرت = ۸۵ گرم

۱/۲ فنجان آرد ذرت = ۶۵ گرم

۱/۳ فنجان آرد ذرت = ۴۰ گرم

۱/۴ فنجان آرد ذرت = ۳۰ گرم

۱ قاشق غذا خوری آرد ذرت = ۸ گرم

پودر شکر

شکر ۱ فنجان پودر = ۱۶۰ گرم

۴/۳ فنجان پودر شکر = ۱۲۰ گرم

۲/۳ فنجان پودر شکر = ۱۰۵ گرم

۲/۱ فنجان پودر شکر = ۸۰ گرم

۱/۳ پیمانه پودر شکر = ۵۵ گرم

۴/۱ فنجان پودر شکر= ۴۰ گرم

۱ قاشق غذا خوری پودر شکر = ۱۰ گرم

بیکینگ پودر

۲ +۱ / ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر = ۱۰ گرم

۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر= ۸ گرم

۱ ۳ / ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر = ۷ گرم

۱ +۱ / ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر = ۶ گرم

۱ +۱ / ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر = ۵ گرم

۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۴ گرم

۳/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۳ گرم

۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۲ گرم

۱/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۱ گرم

جوش شیرین و نمک

۲ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۱۴ گرم

۱ ۳ / ۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۱۲ گرم

۱ +۱ / ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۱۰ گرم

۱ +۱ / ۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۹ گرم

۱ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۸ گرم

۳/۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۵-۶ گرم

۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۴ گرم

۱/۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۲ گرم

ماست

۱ فنجان ماست = ۲۳۵ گرم

۳/۴ فنجان ماست = ۱۷۵ گرم

۳/۲ فنجان ماست = ۱۵۵ گرم

۲/۱ فنجان ماست = ۱۲۰ گرم

۱/۳ پیمانه ماست = ۸۰ گرم

۴/۱ پیمانه ماست = ۶۰ گرم

۱ قاشق غذاخوری ماست = ۱۵ گرم

شیر

۱ فنجان شیر = ۲۴۵ گرم

۳/۴ فنجان شیر = ۱۸۵ گرم

۲/۳ فنجان شیر = ۱۶۵ گرم

۱/۲ فنجان شیر = ۱۲۰ گرم

۳/۱ فنجان شیر = ۸۰ گرم

۴/۱ فنجان شیر = ۶۰ گرم

۱ قاشق غذاخوری شیر = ۱۵ گرم

خامه

۱ فنجان خامه = ۲۳۵ گرم

۴/۳ فنجان خامه = ۱۷۵ گرم

۳/۲ فنجان خامه = ۱۵۵ گرم

۲/۱ فنجان = ۱۱۵ گرم

۳/۱ فنجان خامه = ۸۰ گرم

۴/۱ فنجان خامه = ۶۰ گرم

۱ قاشق غذا خوری خامه = ۱۵ گرم

بادام / فندق / پسته – خرد شده

۱ فنجان بادام ( قطعه قطعه ) = ۱۰۰ گرم

۳/۴ فنجان بادام ( قطعه قطعه )= ۷۵ گرم

۲/۳ فنجان بادام ( قطعه قطعه )= ۶۵ گرم

۲/۱ فنجان بادام ( قطعه قطعه ) = ۵۰ گرم

کیک گوشت

کیک گوشت
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده / 300 گرم
فلفل دلمه ای / 1 عدد
قارچ / به میزان دلخواه
پیاز داغ / به میزان دلخواه
رب گوجه / به میزان دلخواه
مواد کیک :
آرد / 1/5 لیوان
روغن / نصف لیوان
ماست / 1 لیوان
بکینگ پودر / 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ / 4 عدد
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب میزنیم بعد ماست ، روغن ، نمک و فلفل سیاه هم به مایه اضافه کرده دوباره خوب مخلوط کرده سپس آرد را که با ب.پ مخلوط کردیم روی مایه الک میکنیم و با قاشق هم میزنیم سپس نیمی از مایه ی کیک را در قالب ریخته بعد مواد میانی را که مثل مایه ی ماکارونی آماده کردیم روی آن ریخته و پخش میکنیم و بعد نیمه ی دیگر مایه ی کیک را روی مواد میریزیم ، (البته میتوانیم در لایه ی میانی از پنیر پیتزا هم استفاده کنیم)
سپس رویه ی کیک را با سس گوجه تزیین کرده و قالب را در طبقه ی وسط فر که با 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 45' دقیقه قرار میدهیم

کیکهــــــهای بدون فـــــــر

کیکهــــــهای بدون فـــــــر

کیک قابلمه ای بدون فر
مواد لازم:
آرد 3لیوان
شکر 1 لیوان و نیم
روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1/4 قاشق چ
بکینگ پودر 1 قاشق و نیم غذاخوری
پودر کاکائو:2 قاشق برای داخل کیک و 2 قاشق برای گاناش
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست) شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود 4 یا 5 قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.حالا آرام آرام آرد و گردو (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و 2بار الک کرده ایم و گردو را بهش اضافه کردیم) را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و پودر کاکائو را نیز اضافه میکینیم .شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب (که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا 1ساعت.بعداز 1ساعت کیک آماده است.لطفا تا نیم ساعت 40 دقیقه به هیچ عنوان درقابلمه رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه.
میتوانید کشمش هم داخل این کیک بریزید به این صورت که قبل از اینکه آرد را داخل مواد بریزید کشمش ها را داخل آرد ریخته و با آرد مخلوط کنید و بعد آرد و کشمش رابا هم اضافه کنید تا کشمش ها در حین پخت رو نیایند.
از آبمیوه های طبیعی هم به جای شیر میتوانید استفاده کنید و طعم های دیگر هم تجربه کنید
...............

مواد کیک را که آماده کرده داخل یک قابلمه تفلون که ته آن را با کمی روغن چرب کردید بریزید و یک شعله پخش کن روی شعله گاز قرار بدهید که کیک روی شعله مستقیم گاز نسوزد.

سپس به مدت نیم ساعت کیک را روی شعله خیلی کم گاز بگذارید تا بپزد که یک دم کنی هم روی قابلمه قرار بدهید.

درب قابلمه را روی اون قرار ندهید چون آب بخار شده دوباره به روی کیک چکه نکند .
................
مواد لازم

آرد: 2 لیوان
شکر: 1 لیوان
شیریا ماست : سه چهارم لیوان
تخم مرغ: 3 تا
روغن مایع: سه چهارم لیوان
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پور :2 قاشق چایخوری
نمک: یک پنس
طرز تهیه :
همه مواد رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن همه مواد رو حاضر و اماده کنید بعد برید سراغ درست کردن کیک آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم حتما حتما آردتون رو الک کنید نه به خاطر اینکه آرد گلوله ای داشته باشه یا چیزی توش هست صرفا جهت اینکه آرد هوا بره داخلش و تو پف نهایی کیک خیلی تاثیر داره این مرحله
تخم مرغها رو دونه دونه توی ظرف جداگونه بشکنید بعد به ظرف اصلی منتقل کنید
بعد شکر و وانیل رو به تخم مرغها اضافه کرده با همزن برقی یا دستی یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه این مرحله مهمه اگه خوب نزنید کیکتون بوی تخم مرغ میده
پس حتما نباید همزنتون برقی باشه با همزن دستی یا غذاساز هم میشه
بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
مرحله بعد شیر رو اضافه میکنیم
این مرحله نیازی به هم زدن زیاد نداره در حد مخلوط شدن کافیه
مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو کم کم به مایع مون اضافه میکنیم با لیسک یا همزن خاموش هم بزنید
من به تجربه میگم واسه جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتره اول نصف شیر رو بریزیم بعد مقداری آرد و بعد مجددا شیر و در نهایت مابقی آرد رو کم کم اضافه کنید
چون وقتی شیر و روغن رو اضافه میکنیم یه مخلوط خیلی شل داریم اونوقت وقتی میخواید آرد رو بریزید یکدست کردنش کار سختیه
من بعد اماده شدن مواد 4 قاشق از موادم رو برداشتم حدود دو قاشق چایخوری سرپر پودر کاکائو توش الک کردم با قاشق هم زدم تا یکدست شد
قابلمه تفلون یا چدن رو بزارید روی حرارت تا خوب گرم بشه حتما زیرش شعله پخش کن بزارید کیکتون نسوزه
من بدون شعله پخش کن هم درست کردم فقط باید حواستون باشه کیک نسوزه
وقتی خوب گرم شد دو قاشق غذاخوری روغن بریزید کف قابلمه و مایع کیک رو بریزید داخلش بعد اون مایه کاکائویی رو بریزید روی مخلوط اولی
من واسه خوشگلتر شدنش با خلال دندون یه خرده مایع کاکائویی رو با مایع سفیدمون مخلوط کردم شما میتونید از چاقو یا چنگال هم استفاده کنید فقط حواستون باشه کف قابلمه خط نندازید
حتما حتما از دم کنی استفاده کنید وگرنه درب قابلمه عرق میکنه میچکه روی کیکتون کیکتون خمیر میشه
حرارت رو کم کنید مثل وقتی که میخواید برنج بزارید دم بکشه
تا نیم ساعت اصلا و ابدا درب قابلمه رو باز نکنید
من خودم بعد 40 دقیقه باز کردم با خلال دندون چک کنید ببینید کیکتون پخته یا نه
خلال دندون رو ببرید داخل کیک بیرون بیارید اگه تمیز بود یعنی کیک پخته اگه مواد کیک بهش چسبیده بود بازم بزارید بمونه تا بپزه مال من یک ساعت طول کشید