دسر تیرامیسو

دسر تیرامیسو

ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 2 لیوان . پود شکر نصف لیوان . قهوه اماده سرد 2 لیوان
خامه زده شده 2 لیوان . بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم .پودر کاکائو به مقدار لازم
طرز تهیه : شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای 1 دقیقه هم بزنید سپس خامه و 1 لیوان قهوه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
 قالب مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی یا المینیوم بپوشانید ، 1 لیوان قهوه سرد را داخل بشقاب بریزید و به نوبت بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل آن بزنید و کف قالب بچینید ( سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها له نشوند ).
نصف مخلوط خامه ای را روی بیسکوئیت ها بریزید و سطح آن صاف کنید ، مجدد مقداری بیسکوییت را در قهوه سرد بزنید و روی لایه خامه ای قرار دهید ، بقیه مخلوط خامه ای را روی بیسکوییت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید سپس روی آن پودر کاکائو یا نسکافه بپاشید و به مدت 3-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

برای سرو کردن تیرامیسو را پس از خارج کردن از یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
نکته : میوانید بجای استفاده از بیکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت های نرم یا کیک اسفنجی استفاده کنید

سالاد سزار

سالاد سزار


فقط کافی است یک‌بار این سالاد را امتحان کنید تا شیفته‌ی طعم و سبکی آن شوید.
ترکیب مرغ، کاهو، تکه های نان به همراه سس تخم مرغ و لیموترش یک طعم به یاد ماندنی برایتان به ارمغان می‌آورد.
 این سالاد برای چهار نفر در نظر گرفته شده و مدت زمان تهیه‌ی آن نیز حدود 25 دقیقه است.
مواد لازم
کاهوی پیچی 2 عدد متوسط
نان تست خرده شده 5 عدد
روغن بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
تخم مرغ 1 عدد
سینه‌ی مرغ پخته 1 عدد
لیموترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه‌ی کافی
پنیر پارمزان 100 گرم
 
طرز تهیه
کاهوها را شسته و به اندازه‌ی درشت خرد کنید و داخل ظرف بریزید. نان تست را به صورت مکعبی یک سانتی متری یا درشت‌تر خرد کنید. روغن بادام زمینی را با دو قاشق غذا خوری روغن زیتون گرم کنید. سیر را پوست کنده، له کنید و داخل مقداری روغن زیتون بریزید. خرده های نان را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رنگشان عوض شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و روغن آن را به طور کامل بگیرید
مقداری آب بجوشانید و تخم مرغ را داخل آب جوش بیندازید و بعد از دو دقیقه آن را از حرارت بردارید. سینه مرغ پخته شده را هم به اندازه های درشت خرد کنید.
برای تهیه‌ی سس، آب لیموترش را بگیرید و دو قاشق غذای خوری آب آن را با مابقی روغن زیتون مخلوط کنید. تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید. به سستان نمک و فلفل اضافه کنید. سس را روی کاهوهای خرد شده بریزید و هم بزنید و سپس مرغ‌ها و خرده‌های نان را اضافه کنید دوباره مواد را هم بزنید. در نهایت پنیر پارمزان را به سالاد اضافه کرده و سرو کنید.
 
ارزش غذایی
کالری 523
گلوسید 27 گرم
پروتئین 20 گرم
چربی 39 گرم (اسیدهای چرب اشباع 9 گرم)
این سالاد سرشار از ویتامین B، ویتامین E و فولات و کلسیم و سلنیوم می‌باشد.

سوپ جو

سوپ جو

مواد لازم
هویج ۲ عدد
جو (پوست کنده) ۱۵۰ گرم
آب قلم ۳ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- برای تهیه این سوپ حتما جو را دوساعت قبل از طبخ غذا خیس کنید و با مقداری قلم آب گوشت تهیه کنید.وقتی آبگوشت شما آماده شد محتویات داخل قلم را با سر قاشق خالی کنید و از بی استخوان بودن آب گوشت مطمئن شوید و سپس آن را داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.
۲- سپس آن را داخل قابلمه ریخته و جو خیس خورده را از آبکش رد کرده و به آن اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید غذای شما جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا غذای شما کامل جا بیفتد.
۳- هویج ها را شسته و پوست بگیرید و رنده بزنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به سوپ بیفزایید.سوپ را خوب هم بزنید و وقتی سوپ کاملا جا افتاد و لعاب داد آن را از روی حرارت برداشته و خامه زده شده را به آن اضافه کنید.

سایر نکات
1)اگر جو را از شب قبل با آب جوش خیس کنید سوپ شما هم سریعتر حاضر میشود و هم بهتر لعاب میدهد.البته در این صورت اول جو را بشویید و بعد آن را خیس کنید تا آب آن را هم به سوپ بیفزایید.
2)اگر تهیه آب گوشت با قلم برای شما سخت است میتوانید از آب مرغ یا آب گوشت تکه ای استفاده کنید و اگر فرصت کافی ندارید این غذا را با عصاره های گوشت آماده طبخ کنید البته انتظار نداشته باشید به خوشمزگی سوپ اصلی شود!
3)میتوانید به جای خامه از ماست چکیده هم استفاده کنید البته اضافه کردن خامه این سوپ را خوشمزه تر میکند.
4)این سوپ سبزی ندارد ولی اگر دوست دارید به آن کمی اسفناج اضافه کنید.