چیزهایی که تهیه و نگهداری آن در منزل لازم است

چیزهایی که تهیه و نگهداری آن در منزل  لازم است

خانوما
قدیمترا بهشون میگفتن کد بانو
دلیلش بلد بودن با غذا و بعضی از جوشونده ها
و شربتها حال خودشونو و شوهر و بچه ها شونو
خوب کنن
الان اما تا طوری میشه میرن دکتر…

اینا رو همیشه تو خونه داشته باشین تا موقع نیاز مشکلاتتون رو راحت و کم هزینه حل کنید

بابونه. برای دوران قاعدگی
ترنجبین. برای تقویت معده بچه
سنبل الطیب. تقویت اعصاب
عناب. رفع فشار و غلظت خون
سپستان. خنکی التهاب گلو
تخم کاهو. رفع بیخوابی
تخم خرفه. کمخونی
تخم خیار. دفع سموم از بدن
تخم کدو. دفع سموم
تخم گشننیز. دفع سموم
تخم کتان. تنبلی تخمدان
تخم خربزه. سنگ کلیه
تخم شوید. دل درد
انیسون. رفع سردی معده
رازیانه. هورمون زنانه
گز خوانسار. یبوست
تخم گرمک. رفع سرذی کلیه
گل گاو زبون. اعصاب
آویشن. ضد ویروس
پونه. ضد عفونت
نعنا. سردیه معده
اسفرزه. یبوست
قدومه. افسردگی
دارچین. فشار پایین
اسطوخودوس. اعصاب
شیر خشت. تب
گل سرخ. همه کاره ی خونه
گل پنیرک. عفونت
گل ختمی. عفونت
گل بنفشه. عفونت
خاکشیر. همه کاره

تمر هندی همین بسته بندیا
باندازه مصرف سالتون بگیرید و سعی کنید استفاده کنید ازشون
جاش مرطوب نباشه خراب نمیشه.

******

لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج

لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
 

بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
 
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معندل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلا پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدال
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- رامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس کالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریانی : گرم
۶۳- همبر گر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادنجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادنجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرما
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
۹۰- فالوده : سرد
۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد
۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد
۹۳- نوشابه های گازدار : سرد
۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد
۹۵- سوهان : گرم
۹۶- ارده باشیره انگور : گرم
۹۷- ارده با عسل : گرم
۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم
۹۹- فسنجان بادام : گرم
۱۰۰- خورش به : گرم
۱۰۱- قلیه ماهی : گرم
۱۰۲- خوراک قارچ : سرد
۱۰۳- رنگیینک : گرم
۱۰۴- زیره پلو : معتدل
۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد
۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک
۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک
۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم
۱۰۹- ژله : سرد
۱۱۰- نسکافه : سرد
۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم
۱۱۲- باقلوا : گرم
۱۱۳- گز : گرم
۱۱۴- قطاب : گرم
۱۱۵- نان شیرمال : معتدل

پیشنهاد برای افطارماه رمضان

پیشنهاد برای افطارماه رمضان


روز 1: آش رشته با کوفته ریزه،زرشک پلو با مرغ،فرنی مجلسی،سالاد
روز 2: آش ماست،کوفته آذربایجانی،خاگینه عسلی، سالاد
روز 3:سوپ جو، کتلت گوشت با سرخ کردنی،شیربرنج مجلسی،سالاد
روز 4:سوپ قارچ،دمپختک مرغ،رنگینک،سالاد
روز 5:آش نخود،دلمه بادمجان،کیک باقلوایی،سالاد
روز 6:سوپ شیر،پلوخورش کرفس،حلوا رولتی،سالاد
روز 7: آش شله قلمکار،ته چین مرغ،شله زرد،سالاد
روز 8:سوپ مرغ،رشته پلوباقرمه سبزی،کاچی،سالاد
روز 9:آش گوجه،لوبیاپلو،حلیم شیرین،سالاد
روز 10:سوپ سیب زمینی،سبزی پلو با ماهی،حلوا زنجبیلی،سالاد
روز 11:آش کشک،پلوخورش قیمه،ترحلوا،سالاد
روز 12:سوپ عدس،کباب کوبیده خونگی،دسرماست،سالاد
روز 13:آش بلغور،پلوخورش گل کلم،حلوا آردگندم،سالاد
روز 14:سوپ رشته فرنگی،تاس کباب،خاگینه تبریز،سالاد
روز 15:آش ماش،شیرین پلو با گوشت،گوش فیل،سالاد
روز 16:سوپ اسفناج،کباب تابه ای،شارلوت،سالاد
روز 17:سوپ سبزیجات،کوفته ریزه آذری،کلوچه خرمایی،سالاد
روز 18:حلیم عدس،گوشت لاپلو،شیرینی انگشتی ترک،سالاد
روز19:آش ترخینه،پلوخورش آلواسفناج،کیک یخچالی،سالاد
روز 20:سوپ برنج،پلوخورش بادمجان،نان خرمایی،سالاد
روز 21:اشکنه ترکی،دلمه کلم،حلواکیکی،سالاد
روز 22:آش آلو،استانبولی،حلوامیکادو،سالاد
روز 23:سوپ بروکلی باخامه،مرصع پلو،لوز تبریزی،سالاد
روز 24:آش گوشت،کوکو دورنگ،شیرینی شربتی،سالاد
روز 25:آش اردبیلی،کشک بادمجان،حلواهویج اورمیه،سالاد
روز 26:سوپ ماکارونی فرمی،گارنی یاریخ(شکم پاره)،خاگینه پفی،سالاد
روز 27: آش ترخینه،قیمه نثا،مسقطی،سالاد
روز 28:سوپ دال عدس،پلوخورش هویج ترکی،شیرمال مغزدار،سالاد
روز 29: آش شیر،پلوخورش خلال،پلمبیر،سالاد
روز 30:سوپ حریره،پلوخورش گوشت و خرما،حلواعسلی،سالاد

رولت خرما و تخم مرغ

رولت خرما و تخم مرغ

مواد لازم
خرما بدون هسته ۶ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۲۵ گرم
گردو (‌اختیاری) به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا کره را آب کنید سپس خرما به آن اضافه کنید تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید
۲- در ظرف دیگری مقداری کره ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه کنید وقتی تخم مرغ نیمه سفت شد خرمای تفت داده شده را روی تخم مرغ گذاشته و کناره های آن را جمع کنید.
۳- در صورت تمایل روی آن گردو بگذارید.

سایر نکات
چنانچه تخم مرغ کاملا سفت شده باشد رول کردن آن سخت است،‌ پس قبل از سفت شدن کامل تخم مرغ،‌ آن را رول کنید

املت پیتزایی با سیب زمینی سرخ کرده؛

املت پیتزایی با سیب زمینی سرخ کرده؛


مواد لازم

سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آب ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- مقداری سیب زمینی خلال و سرخ کنید.
۲- حالا بهش کمی سس کچاپ بزنید.
۳- در مرحله بعد تخم مرغهاتون رو توی یه کاسه بشکنید و با چنگال همشون بزنید و بهش یکی دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.
۴- فلفل سیاه طعم خوبی بهش می ده. حالا مایه تخم مرغتون رو روی سیب زمینی های سرخ شده بریزید و همه جاش رو یکدست صا ف کنید.
۵- پنیر رو تکه تکه کرده و روی املتتون بگذارید و یه در برای تابه بگذارید تا پنیر آب بشه.
۶- حرارت زیر تابه کم باشه تا نسوزه یا زیادی سفت نشه.
۷- با کمی سس تزیین و نوش جان کنید.