آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

فاتیح سارما

فاتیح سارما


مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم لیوان
آرد 2 لیوان
کره 2 ق غ
وانیل 1 بسته
بکنینگ پودر 1 بسته
عسل 2 ق غ
مواد لازم برای داخل
گردو بزرگ خورد شده 2 لیوان
مواد لازم برای شربت
آب 2 لیوان
شکر یک و نیم لیوان
مواد لازم برای تزیین
گردو
طرز تهیه
برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و می جوشانیم حدود 30 دقیقه کمی که حالت گرفت خاموش کرده و کناری می گذاریم.
برای کیک شیرینی تخم مرغ و 1 ق غ کره و شکر و وانیل و آرد و بکینگ پودر را درهم زن در سرعت بالا 10 دقیقه هم میزنیم.
سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و 1 ق غ کره باقی مانده را روی کاغذ بمالید. و مواد کیک را روی آن ریخته و در فر از قبل گرم شده 175 درجه 20 الی 25 دقیقه بپزید. ( کمی طلایی شود ولی سفت نشود)
از فر درآوردید کمی از شربت را سریع روی ان ریخته تا کیک نرم شود. ( زیاد آبکی نکنید فقط کمی تر شود)
روی خمیر ابتدا عسل را مالیده سپس گردو ها را بپاشید. و خمیر را به کمک کاغذ و دست رول کنید. شربت باقی مانده را با کمک قاشق روی کیک و کنار کیک بریزید.
کیک را بریده و به کمک گردو تزیین کنید.
نکته :
داخل کیک گردو که میپاشید اگر دوست داشتید دارچین هم میتوان اضافه کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.