طرز تهیه خیارشور یک روزه
خیارشور یکی از پایه های اصلی برای هر غذای آماده و انواع ساندویچ می باشد.دیگر لزومی ندارد برای آماده شدن خیارشور 2 الی3 هفته منتظر ماند.ما به شما روشی را آموزش می دهیم که می توان در کمتر از 24 ساعت یک خیارشور لذیذ و خوش طعم را در کنار غذای خود میل نمایید.
مواد لازم برای تهیه خیارشور یک روزه:
خیار تازه به مقدار لازم
ترخون 2 الی 3 ساقه
سیر 3 حبه
آب جوشیده خنک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
سرکه نصف لیوان
طرز تهیه خیارشور یک روزه:
√خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های سس بزرگ می ریزیم.سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.
√سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
■توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
√سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.
نکته:
این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.