آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

طرز تهیه خیارشور یک روزه

طرز تهیه خیارشور یک روزه

خیارشور یکی از پایه های اصلی برای هر غذای آماده و انواع ساندویچ می باشد.دیگر لزومی ندارد برای آماده شدن خیارشور 2 الی3 هفته منتظر ماند.ما به شما روشی را آموزش می دهیم که می توان در کمتر از 24 ساعت یک خیارشور لذیذ و خوش طعم را در کنار غذای خود میل نمایید.

مواد لازم برای تهیه خیارشور یک روزه:

خیار تازه به مقدار لازم

ترخون 2 الی 3 ساقه

سیر 3 حبه

آب جوشیده خنک به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

سرکه نصف لیوان


طرز تهیه خیارشور یک روزه:

√خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های سس بزرگ می ریزیم.سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.

√سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

■توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
√سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.

نکته:
این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.