-
پیراشکی دونات با سس شکلاتی:
19 خرداد 1394 23:29
پیراشکی دونات با سس شکلاتی: آرد 4 و 1/4 لیوان . شیر ولرم 1 لیوان . آب ولرم 1/4 لیوان . کره 100 گرم خمیر مایه 4 قاشق چایخوری . شکر 3 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 3 عدد مواد سس شکلاتی: پودر قند 1 لیوان . کره 50 گرم . شیر پر چرب یا خامه 1/2 لیوان شکلات تلخ 80 گرم . عسل 1 قاشق غذاخوری . اسانس وانیل مقداری طرز تهیه : مخمر فوری ،...
-
جدول کالری تنقلات و شیرینی
19 خرداد 1394 23:28
جدول کالری تنقلات و شیرینی ماده غذایی مقدار کالری آبنبات ساده کوچک 1 عدد 20 آجیل سوی 100 گرم 380 آدامس 1 عدد 5 آدامس 100 گرم 260 آلبالو خشک 1 عدد 3 اسنک بیوگلر 100 گرم 440 باقلو 100 گرم 500 بامیه (شرینی) 1 عدد 80 بامیه (شرینی) 100 گرم 400 بستنی پاستوریزه 100 گرم 200 بستنی سنتی 100 گرم 250 بستنی قیفی پاستوریزه 1 عدد...
-
طرز تهیه ته چین گوشت
19 خرداد 1394 23:27
طرز تهیه ته چین گوشت مواد لازم . گوشت نیم کیلو (دنده گوسفند) ماست یک لیوان سرخالی (شیرین) روغن نصف لیوان (آبکرده) زعفران نصف قاشق چایخوری برنج ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه ۱- دنده را با مقداری آب، نمک، پیاز، برگ بو، پوست پرتقال و سایر افزودنی های دلخواه بپزید. ۲- ماست و...
-
طرز تهیه خیارشور یک روزه
19 خرداد 1394 23:26
طرز تهیه خیارشور یک روزه خیارشور یکی از پایه های اصلی برای هر غذای آماده و انواع ساندویچ می باشد.دیگر لزومی ندارد برای آماده شدن خیارشور 2 الی3 هفته منتظر ماند.ما به شما روشی را آموزش می دهیم که می توان در کمتر از 24 ساعت یک خیارشور لذیذ و خوش طعم را در کنار غذای خود میل نمایید. مواد لازم برای تهیه خیارشور یک روزه:...
-
آب دوغ خیار اشتها را باز می کند
19 خرداد 1394 23:25
آب دوغ خیار اشتها را باز می کند آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبک است که براحتی هضم می شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می کاهد. به موجب آن که در تهیه این غذای حاضری مواد مغذی متعددی به کار رفته در وعده ناهار یا شام می تواند انرژی از دست رفته شما را تامین می کند. این...
-
19 خرداد 1394 23:25
-
طرز تهیه دسر بمب انژی.
19 خرداد 1394 23:24
طرز تهیه دسر بمب انژی. البته من خودم این اسمو روش گذاشتم 1لیتر شیر1ل شکر2تا تخم مرغ 2قغخارد3قغخ نشاسته. ذرت 1ل بستنی سفید ساده همه این موادرودرظرفی میریزیم وحسابی هم میزنیم بع روی حرارت کم هم میزنیم تا سفت شود بعد خنک میکنیم وتوش میوهای مختلف خردشده میریزیم یه. کاسه کمی گردوی ویا هرمغز دیگری 1پاکت بسکویت پتی بور راریز...
-
چند نوع ته دیگ
19 خرداد 1394 23:23
غذای اصلی: چند نوع ته دیگ طرز تهیه ١. ته قابلمه روغن بریزید و کمی آب و کمی زردچوبه (زردچوبه کمک میکنه ته دیگ برشته بشه) و کمی زعفران و نون لواش ته قابلمه بذارید. ۲. نان باگت رو حلقه های نازک کنید و ته قابلمه بچینید. ۳. دو قاشق غذاخوری آرد + ۱/۲ لیوان آب + زعفران + نمک + کمی کنجد (این مایه باید به غلظت ماست باشه) را...
-
فواید شگفت انگیز آب برنج برای پوست
19 خرداد 1394 23:22
فواید شگفت انگیز آب برنج برای پوست آب برنج سرشار از مواد مغذیه که برای پوست و مو مفیدن، و البته بهترین راز زیبایی آسیا هم هست. شما میتونین ازش به عنوان یه تونر، شستشو دهنده صورت، ماسک مو یا درمانی برای آکنه استفاده کنین. باور نمیکنین؟ ما شش روش استفاده از آب برنج رو براتون توضیح میدیم که هم صورتتون رو بی عیب و نقص...
-
فاتیح سارما
19 خرداد 1394 23:22
فاتیح سارما مواد لازم تخم مرغ 4 عدد شکر یک و نیم لیوان آرد 2 لیوان کره 2 ق غ وانیل 1 بسته بکنینگ پودر 1 بسته عسل 2 ق غ مواد لازم برای داخل گردو بزرگ خورد شده 2 لیوان مواد لازم برای شربت آب 2 لیوان شکر یک و نیم لیوان مواد لازم برای تزیین گردو طرز تهیه برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و می جوشانیم حدود 30...
-
سو بورکی
19 خرداد 1394 23:21
سو بورکی مواد لازم خمیر یوفکا 5 عدد تخم مرغ 2 عدد شیر 1 لیوان روغن مایع یا کره آب شده 1 لیوان پنیر سفید له شده 250 گرم پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم جعفری خورد شده طرز تهیه برای داخل بورک پنیر سفید و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خورد شده را در ظرفی مخلوط کنید. سینی فر را روغن مالیده و یکی از خمیر ها را داخل آن به حالت...
-
یک ترفند برای سفت شدن ژله
19 خرداد 1394 23:20
یک ترفند برای سفت شدن ژله چند فوت کوزه گری: ابتدا پودر ژله مورد نظر را در ظرف بریزید و یک مقدار کم ( برای هر بسته حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری سر صاف شکر روی پودر ژله بریزید و پودر و شکر را مخلوط کنید بعد بجای 1 لیوان آب جوش و 1 لیوان آب سرد همون اول 2 لیوان آبجوش را روی پودر خشک ژله و شکر بریزید و خوب هم بزنید تا پودر...
-
طرز تهیه حلیم برای ٥ نفر:
19 خرداد 1394 23:19
طرز تهیه حلیم برای ٥ نفر: بلغور گندم برای هر نفر سه پنجم پیمانه گوشت ٧٠٠ گرم: ٣٠٠ گرم گوساله و ٤٠٠ گرم قلوه گاه پیاز یک عدد متوسط کره به میزان دلخواه بلغور گندم را ٣ الی ٤ ساعت خیس می کنیم. گوشت را با پیاز و آب زیاد و سر قاشق نمک می گذاریم خوب بپزد، به طوریکه در انتها حداقل ٢ لیوان آب داشته باشد. بلغور گندم را می...
-
“کیک پنبه ایی”
19 خرداد 1394 23:16
“کیک پنبه ایی” مواد لازم : تخم مرغ ١ عدد شکر ١ پیمانه ماست ١ پیمانه روغن ١/٢ پیمانه آرد ٢ پیمانه جوش شیرین ١ ق. م پگینگ پودر ١ق. م وانیل ١ ق. م نمک نوک کاردک طرز تهیه: ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده والک میکنید . در یه ظرف دیگه تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود و کمی پف کند بعد روغن را اضافه...
-
دلمه کلم قالبى :
19 خرداد 1394 23:16
دلمه کلم قالبى : مواد لازم براى دو عدد دلمه قالبى : برنج دو پیمانه، گوشت چرخکرده سیصد گرم، لپه یک پیمانه، رب گوجه سه قاشق غذاخورى سر پر، پیاز نگینى خرد شده ده قاشق غذاخورى، روغن زیتون به میزان لازم، ادویه شامل زردچوبه، دارچین، نمک، فلفل سیاه، سبزى خشک شامل یک قاشق غذاخورى سر پر نعنا و مرزه، سه قاشق غذاخورى شوید، شش...
-
بهترین ایده ها برای میهمانی شام:
19 خرداد 1394 23:14
بهترین ایده ها برای میهمانی شام: 1:پیش غذا:کشک بادمجان غذای اصلی:زرشک پلو با مرغ سالاد:سالاد کلم دسر:مسقطی 2:پیش غذا:دلمه برگ مو غذای اصلی:قورمه سبزی سالاد:سالاد روس دسر:زله مکعبی 3:پیش غذا:کوکوی دورنگ غذای اصلی:باقالی پلو با ماهیچه سالاد:الویه دسر:کرم کارامل 3:پیش غذا:میرزا قاسمی غذای اصلی:سبزی پلو با ماهی+باقالا...
-
تارت زرد آلو
19 خرداد 1394 23:14
تارت زرد آلو مواد لازم آرد 1.5 پیمانه نمک ۱/۲ قاشق چایخوری شکر ۱/۲ قاشق چایخوری کره خردشده ۱/۲ پیمانه زردآلوی خردشده ۳۵۰ گرم مربای زرد آلو ۱/۲ پیمانه طرز تهیه ۱- در یک کاسۀ مناسب، آرد، نمک و شکر را میریزیم و آنها را با هم مخلوط میکنیم. کره را که به قطعات کوچک خرد کردهایم روی مخلوط آرد میریزیم و با همزن برقی کمی...
-
رز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز
18 خرداد 1394 20:43
رز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز تاریخ درج : 1391/10/18 تعداد نمایش : 19797 مواد مورد نیاز: تخم مرغ: 3 عدد شکر: 1 پیمانه ماست: سه چهارم پیمانه آرد: دو و یک سوم پیمانه روغن جامد: سه چهارم پیمانه وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه: مرحله یک - روغن را همراه با و وانیل شکر به کمک همزن...
-
لیموناد هندوانه و کیوی
18 خرداد 1394 20:42
لیموناد هندوانه و کیوی مواد لازم: کیوی پوست شده و خرد شده : ۴ عدد شکر : یک قاشق غذاخوری ( درصورت نیاز) هندوانه بدون دانه خرد شده : ۸ پیمانه لیموناد غلیظ یخ زده : ۲ پیمانه آب : ۴ پیمانه طرز تهیه: 1. کیوی و شکر را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید؛ سپس به مدت یک یا دو ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ ببندد. 2. هندوانه را در...
-
حلوای گلسرخ با گردو
18 خرداد 1394 20:42
حلوای گلسرخ با گردو مواد لازم: روغن جامد )یا مارگارین: ( 350 گرم آرد : 500 گرم )سه و یک سوم پیمانه( پودر گل سرخ : یک پیمانه )50 گرم( گردو یا بادام پودر شده : یک پیمانه پودر شکر: 500 گرم )سه و یک سوم پیمانه( عسل : 150 گرم هل : یک قاشق چای خوری گلاب : یک دوم پیمانه )125 میلی لیتر( پودر پسته : به میزان لازم طرز تهیه:...
-
کباب ترک با سس مخصوص
18 خرداد 1394 20:40
کباب ترک با سس مخصوص مواد لازم گوشت (چرخ کرده و قلوه گاه گوسفندی) ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری میخک ۱ عدد جعفری (ساطوری شده) ۱/۴ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم کره به مقدار لازم مواد سس : روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری پیاز (نگینی شده) ۱/۳ پیمانه گوجه فرنگی (نگینی شده) 1.5 پیمانه...
-
خواص ماساژ صورت با یخ
18 خرداد 1394 20:38
خواص ماساژ صورت با یخ 1- صورتو شفاف و براق میکنه، مخصوصا اگه از یخ های درست شده با آبمیوه طبیعی استفاده کنید 2- کمرنگ کردن لکه های صورت و جوشهای آکنه، یه تیکه یخ رو چند لحظه روی جوش نگه دارید 3-یک قالب یخ ترکیبی از آب خیار و گلاب رو روی چشمتون بذارید، حلقه ی سیاه چشم رو از بین میبره 4- قبل از آرایش صورتتون رو با یه...
-
بامیه
18 خرداد 1394 20:37
مواد لازم بامیه: اب دو لیوان روغن ۴ ق غ تخم مرغ ۴ عدد ارد ۲ لیوان وانیل کمی شکر ۲ ق غ نمک یک هشتم ق چ طرز تهیه بامیه: برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه...
-
مربای پوست هندوانه بدون آب آهک
18 خرداد 1394 20:36
مربای پوست هندوانه بدون آب آهک مواد لازم: پوست هندوانه: دویست و پنجاه گرم شکر: دویست و پنجاه گرم هل سبز: دو عدد زنجفیل خشک: یک تکه کوچک (به اندازه ی یک بند انگشت) آب لیمو: یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده:کمی در صورت تمایل طرز تهیه: مرباهایی مثل پوست هندوانه، کدو، بادمجان و ... جهت ترد شدن آن معمولن از آب آهک استفاده...
-
ته چین مرغ وبادمجون
18 خرداد 1394 20:34
مواد لازم ته چین مرغ وبادمجون برنج:3 پیمانه بادمجان:3 عدد 1 ران مرغ پخته شده (سینه یا هر جا دیگه مرغ هم میتونه باشه اصـــــــــــــــلا فرقی نداره) ماست:1 پیمانه زعفران دم کرده:به میزان لازم زرده تخم مرغ:2 عدد نمک و روغن کره:25 گرم رب گوجه:1 قاشق قارچ خرد شده: 1 پیمانه پیاز متوسط:1 عدد در ابتدا برنج رو خیس کنید و مرغ...
-
میلک شیک توت فرنگی یک نوشیدنی خنک وخوشمزه
18 خرداد 1394 20:33
میلک شیک توت فرنگی یک نوشیدنی خنک وخوشمزه توت فرنگی 250گرم بستنی یک لیوان شیردولیوان شکردوقاشق یخ چندتکه همه موادراداخل میکسرمیریزیم ومخلوط که شد آن راسردوتگری سرومیکنیم نوش جان
-
تدابیر لازم جهت روزه داری در ماه مبارک رمضان
17 خرداد 1394 20:36
تدابیر لازم جهت روزه داری در ماه مبارک رمضان به دلیل قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در فصل تابستان و گرمی هوا در این فصل و فاصله طولانی بین سحر و افطار ، روزه داری نیاز به رعایت تدابیری دارد تا ضمن حفظ سلامت بدن ، فرد بتواند با این یک ماه روزه داری اخلاط فاسد خود را نیز دفع نماید . لذا بر آن شدیم تا تدابیری که در منابع طب...
-
کیک ژامبون
17 خرداد 1394 20:35
کیک ژامبون مواد لازم برای درست کردن کرپ 1: تخم مرغ 3 عدد 2: شیر یک لیوان 3: آرد یک لیوان 4: روغن مایع دو قاشق غذاخوری 5: نمک و فلفل مقداری ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی مواد مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید و با چنگال یا همزن خوب بزنید تا کاملا...
-
کیک ژامبون
17 خرداد 1394 20:33
کیک ژامبون مواد لازم برای درست کردن کرپ 1: تخم مرغ 3 عدد 2: شیر یک لیوان 3: آرد یک لیوان 4: روغن مایع دو قاشق غذاخوری 5: نمک و فلفل مقداری ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی مواد مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید و با چنگال یا همزن خوب بزنید تا کاملا...
-
فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین
17 خرداد 1394 20:28
فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین + 1 قاشق چایخوری شکر + 1/8 لیوان آب سرد 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین + 1 قاشق غذاخوری شکر + 1/4 لیوان آب سرد » جایگزینی ژلاتین : ژلاتین به 2 شکل پودری و ورقه ای وجود دارد ، ورقه های ژلاتین در 2 سایز بزرگ و کوچک موجود است ، به این ترتیب برای جایگزینی این دو...