آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

کیک ژامبون

کیک ژامبون


مواد لازم
برای درست کردن کرپ
1: تخم مرغ 3 عدد
2: شیر یک لیوان
3: آرد یک لیوان
4: روغن مایع دو قاشق غذاخوری
5: نمک و فلفل مقداری
ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
وقتی مواد مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید و با چنگال یا همزن خوب بزنید تا کاملا مخلوط بشن و گلوله آرد توی مواد نباشه و در نهایت نمک و فلفل رو اضافه کنید
( خمیر کرپ باید خیلی شل باشه )
مایع کرپ رو توی یخچال به مدت یک ساعت بذارید تا استراحت کنه.
کف یه ماهیتابه نچسب رو با قلمو چرب کنید و کمی از مایع کرپ توی ماهیتابه بریزید و ماهیتابه رو بچرخونید تا مایه تمام سطح رو بپوشونه.
ماهیتابه رو روی حرارت ملایم بذارید وقتی یک طرف کرپ کمی سرخ شد اونو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه. ( فقط دقت کنید زیاد سرخ نشه چون خشک و شکننده میشه و نرمی خودشو از دست میده)
کرپهای آماده رو کنار بذارید و مواد میانی رو آماده کنید ( من نیمی از کرپ ها رو با زعفرون درست کردم تا دو رنگ کرپ داشته باشم.)
مواد لازم برای لایه میانی
1: سیب‌زمینی آبپز 3 عدد
2: نخودفرنگی آبپز 1 لیوان
3: هویج آبپز 1 لیوان
4: ژامبون نگینی خرد شده 1 لیوان
5: قارچ تفت داده شده 1 لیوان
6: پنیر خامه ای 200 گرم
7: سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
8: شوید و نعنای خشک از هر کدوم 1 قاشق غذاخوری
9: آویشن کمی
و نمک وفلفل به مقدار لازم
همه مواد رو نگینی خرد کنید و با پنیر خامه ای و سس مایونز و سبزی های خشک مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.
حالا یه دونه کرپ توی ظرف بذارید و مواد میانی رو روی کرپ پهن کنید و بعد یه کرپ دیگه و همینطور ادامه بدید تا موادتون تموم بشه.
روی آخرین کرپ رو با سس مایونز کاور کنید و با هرچی که دوست دارید و دم دستتون هست تزیین کنید.
نوش جونتون

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.