آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

طرز تهیه ته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت

مواد لازم
.
گوشت نیم کیلو (دنده گوسفند)
ماست یک لیوان سرخالی (شیرین)
روغن نصف لیوان (آبکرده)
زعفران نصف قاشق چایخوری
برنج ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه

۱- دنده را با مقداری آب، نمک، پیاز، برگ بو، پوست پرتقال و سایر افزودنی های دلخواه بپزید.

۲- ماست و زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و حدالامکان با همزن خوب بزنید و برنج شسته شده و خیس خورده بدون آب را به آن اضافه کنید.

۳- ظرف مناسبی را انتخاب کنید و کمی کره به انتهایش بزنید و دنده ها را در ظرف چیده و مخلوط برنج را رویش بریزید و با کفگیر صاف کرده و کمی فشار دهید.

۴- روی آن مقداری آب روغن بریزید و آن را دم بیندازید.

نکات

● میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده کنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.

● تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشک شکیل خواهد بود.

● میتوانی به جای یک لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یک لایه زرشک هم استفاده کنید تا غذای شما زیبا تر شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.