آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

رز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز

رز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز


تاریخ درج : 1391/10/18
تعداد نمایش : 19797
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
ماست: سه چهارم پیمانه
آرد: دو و یک سوم پیمانه
روغن جامد: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
مرحله یک - روغن را همراه با و وانیل شکر به کمک همزن زده سپس تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و هر کدام را برای 1 دقیقه بزنید.
مرحله دو - بکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و سپس به مخلوط بالا بیافزایید و با قاشق هم بزنید.
مرحله سه - آرد الک شده را به مواد افزوده و ساندویچ ساز را گرم کنید، سپس در هر قسمت از ساندویچ ساز یک قاشق غذاخوری از مایه را بریزید. "در این قسمت می توانید به کل یا نصف از مواد 1 قاشق کاکایو یا قهوه بزنید"
مرحله چهار - اجازه دهید مایه برای 5 دقیقه یا بیشتر در ساندویچ سازب باید تا طلایی شود، سپس آنرا برگردانده تا سمت دیگر نیز رنگ بگیرد سپس به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.