-
طرز تهیه گل بادمجان
17 خرداد 1394 20:27
طرز تهیه گل بادمجان گل بادمجان اول ازهمه باید خمیرش رو آماده کنیم همون خمیر پیتزاست که می تونید از خمیر هزارلایه هم استفاده کنید اول بادمجانها را مطابق عکس برش میزنیم وسرخ میکنیم از خمیر مقداری برداشته وبصورت مستطیل باز کرده وروش بادمجانها را به این شکل میچینیم روی بادمجانها را هم مقداری پنیر چدار میریزیم از یک طرف...
-
بامیه
17 خرداد 1394 20:27
بامیه: مواد لازم : آرد یک لیوان ،کره ٥٠ گرم ، آب یک لیوان ،تخم مرغ ٢ عدد ، شکر دو قاشق غ مواد لازم شربت : شکر دو لیوان،. آب یک لیوان ، گلاب یک چهارم ، زعفران دم کرده دو قاشق غ ، آبلیمو یک قاشق چ طرز تهیه : در ابتدا دو لیوان شکر و یک لیوان آب را روى حرارت بگذارید تا بجوش آمده شکر حل شود سپس گلاب و زعفران و آبلیمو را...
-
خورش ترشه واش(گیلان)
17 خرداد 1394 20:24
خورش ترشه واش(گیلان) مواد لازم مرغ ۵۰۰ گرم بادمجان ۴ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد پیاز ۱ عدد رب آلوچه ۲ قاشق غذاخوری رب انار (ملس) ۲ قاشق غذاخوری سبزی (گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش) به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا بادمجانها را پوست کنده و در آب و نمک غلیظ قرار...
-
واویشکای مرغ
17 خرداد 1394 20:23
واویشکای مرغ مواد لازم سینه مرغ ۳۰۰ گرم پیاز بزرگ خلالی شده ۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده ۱/۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد فلفل سبز قلمی خرد شده ۳ عدد زعفران به مقدار لازم آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم نمک ، فلفل و روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- سینه مرغ را 2 سانتی خرد کنید. ۲- پیازهای خلالی را در روغن تفت دهید . ۳- سبک...
-
ترشی شامی با لپه
17 خرداد 1394 20:23
ترشی شامی با لپه مواد لازم آبغوره به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم تخم مرغ ۳-۲ عدد گوشت (چرخکرده) ۳۰۰ گرم پیاز (متوسط) ۲ عدد لپه ۳ قاشق غذاخوری سیب زمینی (کوچک) ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم دارچین به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا لپه را بشویید و با مقداری آب و نمک و...
-
چیزهایی که تهیه و نگهداری آن در منزل لازم است
17 خرداد 1394 20:22
چیزهایی که تهیه و نگهداری آن در منزل لازم است خانوما قدیمترا بهشون میگفتن کد بانو دلیلش بلد بودن با غذا و بعضی از جوشونده ها و شربتها حال خودشونو و شوهر و بچه ها شونو خوب کنن الان اما تا طوری میشه میرن دکتر… اینا رو همیشه تو خونه داشته باشین تا موقع نیاز مشکلاتتون رو راحت و کم هزینه حل کنید بابونه. برای دوران قاعدگی...
-
لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
17 خرداد 1394 20:21
لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم...
-
پیشنهاد برای افطارماه رمضان
17 خرداد 1394 20:20
پیشنهاد برای افطارماه رمضان روز 1: آش رشته با کوفته ریزه،زرشک پلو با مرغ،فرنی مجلسی،سالاد روز 2: آش ماست،کوفته آذربایجانی،خاگینه عسلی، سالاد روز 3:سوپ جو، کتلت گوشت با سرخ کردنی،شیربرنج مجلسی،سالاد روز 4:سوپ قارچ،دمپختک مرغ،رنگینک،سالاد روز 5:آش نخود،دلمه بادمجان،کیک باقلوایی،سالاد روز 6:سوپ شیر،پلوخورش کرفس،حلوا...
-
رولت خرما و تخم مرغ
17 خرداد 1394 20:20
رولت خرما و تخم مرغ مواد لازم خرما بدون هسته ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد کره ۲۵ گرم گردو (اختیاری) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا کره را آب کنید سپس خرما به آن اضافه کنید تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید ۲- در ظرف دیگری مقداری کره ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه کنید وقتی تخم مرغ نیمه سفت شد خرمای تفت داده شده را روی تخم مرغ...
-
املت پیتزایی با سیب زمینی سرخ کرده؛
17 خرداد 1394 20:19
املت پیتزایی با سیب زمینی سرخ کرده؛ مواد لازم سیب زمینی متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۴ عدد آب ۲ قاشق غذاخوری نمک،فلفل سیاه به مقدار لازم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- مقداری سیب زمینی خلال و سرخ کنید. ۲- حالا بهش کمی سس کچاپ بزنید. ۳- در مرحله بعد تخم مرغهاتون رو توی یه کاسه بشکنید و...
-
شامی بابلی
17 خرداد 1394 20:18
شامی بابلی مواد لازم سبزی معطر چرخ شده (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر) ۱۵۰ گرم گوشت ۵۰۰ گرم لپه ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد تخممرغ ۴ عدد آب زعفران ۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری...
-
آش ترش مازندرانی
17 خرداد 1394 20:18
آش ترش مازندرانی مواد لازم لوبیا چیتی ۱ پیمانه عدس ۱/۲ پیمانه سبزی (شامل چوچاق،اسفناج،گزنه و چغندر) 1.5 کیلو گرم سیب زمینی ۲ عدد سیر ۳ بوته لبو (کوچک) ۳ عدد رشته (آشی) ۷۵۰ گرم رب انار ۲ قاشق غذاخوری رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری آرد ۱/۳ پیمانه روغن به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا چوچاق و سیر را...
-
خورش باقلا قاتق
17 خرداد 1394 20:17
خورش باقلا قاتق مواد لازم باقلا (کشاورزی گیلان) ۳۰۰ گرم شوید (خشک) ۳ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۳ عدد سیر ۴ حبه کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم دارچین و زردچوبه به مقدار لازم آب ۱ لیتر طرز تهیه ۱- ابتدا پوست باقلا ها را جدا کرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا کره میریزیم و کمی باقلا را در آن تفت...
-
پلا کباب(محلی گیلان)
17 خرداد 1394 20:16
پلا کباب(محلی گیلان) مواد لازم گوشت ۲۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم ماست (چکیده) به مقدار لازم باقلا (پخته) به مقدار لازم زیتون (پرورده) به مقدار لازم پیاز به مقدار لازم اشپل (شور) به مقدار لازم گردو به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا برنج را چند بار شسته و با یک قاشق نمک در آب خیس کنید،...
-
املت انار گیلانی
17 خرداد 1394 20:16
املت انار گیلانی مواد لازم انار (درشت و ترش) ۳ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۴ حبه پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری تخم مرغ ۳ عدد شاتوت(برای تزیین) به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و با کمی نمک مخلوط کنید و پودر سیر را نیز به آنها اضافه نمایید.در تابه مقداری روغن بریزید...
-
ﮐﺘﻠﺖ ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ
17 خرداد 1394 20:15
ﮐﺘﻠﺖ ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ : ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ۳۵۰ ﮔﺮﻡ ﺳﯿﺮ ۲ ﻋﺪﺩ ﺯﯾﺮﻩ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ۶۰۰ ﮔﺮﻡ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺗﺎﺯﻩ ۲۰ ﮔﺮﻡ(ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ) ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ۴۰ ﮔﺮﻡ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﯾﺎ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ۱ ﻋﺪﺩ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻓﯽ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﭘﻮﺳﺖ...
-
آش اسفناج
17 خرداد 1394 20:14
آش اسفناج مواد لازم: اسفناج پاکشده یک کیلوگرم عدس یک و نیم پیمانه پیازداغ چهار قاشق غذاخوری روغن مایع دو قاشق غذاخوری رشته آش و کشک به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم سیر داغ و نعنا داغ از هر کدام دو قاشق غذاخوری کلم برگ سفید دو پیمانه پیاز متوسط یک عدد طرز تهیه: اسفناجها را خرد کرده به همراه عدس و پیاز...
-
خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی
17 خرداد 1394 20:14
خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است. مواد اولیه : برای ۶ نفر لپه ۱۰۰ گرم آلو ۴۰۰ گرم (خورشتی) پیاز ۴ قاشق سوپخوری (سرخ شده) مرغ یک کیلو و نیم زعفران نصف قاشق...
-
دلمه برگ,بادمجان ,فلفل و گوجه
17 خرداد 1394 20:12
دلمه برگ,بادمجان ,فلفل و گوجه طرز تهیه: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه اى را جدا آبپز میکنیم. سپس داخل بادمجان و فلفل را با مواد دلمه پر میکنم. براى طعم دار کردن آن مقدارى رب گوجه را سرخ کرده فلفل و نمک میزنیم به همراه آبلیمو مقدارى آب میریزم تا بجوشد سپس روى دلمه ها میریزیم. براى ترش تر شدن آن میتوان داخل قابلمه گوجه سبز...
-
برای این چاشنی خسیسی نکنید
17 خرداد 1394 20:12
برای این چاشنی خسیسی نکنید یکی از بهترین ربهایی که در دنیا وجود دارد رب انار است چون منبع غنی پلیفنولهاست که جزء بهترین آنتیاکسیدانها هستند و از پیری و چروک صورت جلوگیری میکنند. این رب هم ضدسرطان و هم ضدبیماریهای قلبی و عروقی است. ممکن است در تهیه رب انار، هسته آن هم گنجانده شده باشد که در این صورت برای حافظه و...
-
دسر تیرامیسو
17 خرداد 1394 20:11
دسر تیرامیسو ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 2 لیوان . پود شکر نصف لیوان . قهوه اماده سرد 2 لیوان خامه زده شده 2 لیوان . بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم .پودر کاکائو به مقدار لازم طرز تهیه : شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای 1 دقیقه هم بزنید سپس خامه و 1 لیوان قهوه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست...
-
سالاد سزار
17 خرداد 1394 20:10
سالاد سزار فقط کافی است یکبار این سالاد را امتحان کنید تا شیفتهی طعم و سبکی آن شوید. ترکیب مرغ، کاهو، تکه های نان به همراه سس تخم مرغ و لیموترش یک طعم به یاد ماندنی برایتان به ارمغان میآورد. این سالاد برای چهار نفر در نظر گرفته شده و مدت زمان تهیهی آن نیز حدود 25 دقیقه است. مواد لازم کاهوی پیچی 2 عدد متوسط نان تست...
-
17 خرداد 1394 20:09
-
سوپ جو
17 خرداد 1394 20:09
سوپ جو مواد لازم هویج ۲ عدد جو (پوست کنده) ۱۵۰ گرم آب قلم ۳ لیوان خامه ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- برای تهیه این سوپ حتما جو را دوساعت قبل از طبخ غذا خیس کنید و با مقداری قلم آب گوشت تهیه کنید.وقتی آبگوشت شما آماده شد محتویات داخل قلم را با سر قاشق خالی کنید و از بی استخوان بودن آب گوشت مطمئن شوید و...
-
17 خرداد 1394 20:08
-
پیراشکی گوشت و سیب زمینی
17 خرداد 1394 03:40
پیراشکی گوشت و سیب زمینی ▪️ سیب زمینی آبپز ۳ عدد ▪️ نمک و فلفل سیاه کمی ▪️ گوشت چرخی ۲۵۰ گرم ▪️ پیاز ۱ عدد ▪️ روغن و زرد چوبه به مقدار لازم ▪️ تخم مرغ ۱ عدد ▪️ کره ۵۰ گرم ▪️ آرد سوخاری مقداری. ● طرز تهیه: سیب زمینی های آبپز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید. بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی...
-
دلمه کلم پیچ-عکس مرحله به مرحله دلمه
17 خرداد 1394 03:31
مواد لازم برای تهیه دلمه کلم پیچ کلم پیچ بزرگ / 1 عدد برنج /2 پیمانه لپه / یک استکان گوشت چرخ کرده / 400 گرم سبزی دلمه / 1 کیلو شامل /تره /گشنیز /جعفری / ترخون / مرزه / شو ید /نعنا / پیارچه پیاز 2 عدد بزرگ نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم رب به میزان لازم سرکه یک استکان شکر دو قاشق طرز تهیه دلمه...
-
شیک نسکافه وموز
17 خرداد 1394 03:22
شیک نسکافه وموز
-
کیک باقلوا
17 خرداد 1394 03:22
کیک باقلوا آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان ماست 1 لیوان تخم مرع 4 عدد بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری وانیل و هل کمی مواد شربت یک ونیم لیوان شکر یک لیوان آب و گلاب زعفران کمی طرز تیه مواد شربت را روی حرارت گذاشته از زمان جوش چند دقیقه بجوشه نیازی نیست غلیظ بشه برای کیک تخم مرغ شکز و وانیل رو خوب میزنیم تا حجم ان 2...
-
لازانیا قیفی
17 خرداد 1394 03:21
لازانیا قیفی مواد لازم سینه مرغ پخته شده ۱ عدد(نصف سینه) زردچوبه ۱قاشق چایخوری برای مرغ ۱ قاشق غذا خوری هم برای خمیر لازانیا نمک به میزان لازم پیاز متوسط ۱ عدد روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری خمیر لازانیای گرد / 1 بسته فلفل دلمه ای / 1 عدد کوچک قارچ / 250 گرم کنسرو ذرت / 3 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلا / 1 بسته سس مایونز / 1...