-
ژله رولتی
15 خرداد 1394 19:49
طرز تهیه ژله رولتی : ژله رو با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو...
-
شیرینی پنیری خامهای توت فرنگی
15 خرداد 1394 19:48
شیرینی پنیری خامهای توت فرنگی مواد لازم برای نان شیرینی : پنیر خامهای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی) کره نرم شده 2 تکه (16 قاشق غذاخوری) آرد همه منظوره دو فنجان شکر قنادی برای پاشیدن روی شیرینی نمک 1.2 قاشق چایخوری مواد لازم برای داخل شیرینی : پنیر خامهای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی) * شکر قنادی 1.2...
-
شور ماهی پلو غذای جنوبی
15 خرداد 1394 19:47
طرز تهیه شور ماهی پلو غذای جنوبی مواد لازم : برنج : ۳ لیوان شوید: ۲۰۰ گرم،پاک شده و خرد شده ماهی شور متوسط : ۱ عدد متوسط کشمش : ۱ تا ۲ پیمانه پودر لیموعمانی : ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری پیازداغ : ۱ قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض...
-
بادمجان شکم پر
15 خرداد 1394 19:46
بادمجان شکم پر✌️✌️ بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد: ۶ عدد سیر: ۱۰ حبه متوسط پیاز ریزشده:یک عدد گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی سفت: ۱ عدد جعفری ساطوری ۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه : به میزان کافی و دلخواه ابتدا بادمجانهارا راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم(مثل نون باگت که برا...
-
خورش آلو مرغ،
15 خرداد 1394 19:46
خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است. مواد اولیه : برای ۶ نفر لپه ۱۰۰ گرم آلو ۴۰۰ گرم (خورشتی) پیاز ۴ قاشق سوپخوری (سرخ شده) مرغ یک کیلو و نیم زعفران نصف قاشق...
-
صبحانه کم کالری
15 خرداد 1394 19:45
صبحانه کم کالری مواد لازم: ساقه کرفس 5 عدد کره بادام زمینی یک دوم فنجان کشمش یک چهارم فنجان طرز تهیه: 1. ساقه های کرفس را خوب بشویید و خشک کنید.ساقه ها را به تکه های 15 سانتی در آورید. 2. کره بادام زمینی را روی ساقه کرفس و داخل شیار آن بکشید . 3. دانه های کشمش را بشویید و خشک کنید. 4. از این دانه ها با فاصله روی ساقه...
-
طرز تهیه خامه روی کیک
15 خرداد 1394 19:44
طرز تهیه خامه روی کیک: دستور تهیه: برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر میگیریم خامه و خاکه قند را مخلوط میکنیم و ظرف خامه را روی یخ میگذاریم و خامه را میزنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی که خامه...
-
بورک گوشت
15 خرداد 1394 19:40
-
تشخیص عسل خوب از بد
15 خرداد 1394 19:37
تشخیص عسل
-
کلاف مرغ
14 خرداد 1394 19:46
کلاف مرغ برای تهیه توپک کلاف مرغ به فیله مرغ چرخ شده، ادویه،فلفل دلمه و پیاز،(سیب زمینی پوره شده،ذرت و پنیر.) نیاز داریم. پیاز را رنده میزنیم و فلفل دلمه ای را خرد میکنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم و کمی ورز میدهیم و از مخلوط توپکهای کوچولو درست میکنیم. یک پ ارد را با یک ق چ خمیر مایه فوری وکمی نمک و میزان لازم اب...
-
پیش غذا: بچه سیب زمینی
14 خرداد 1394 19:44
پیش غذا: بچه سیب زمینی مواد لازم مقداری سیب زمینی کوچک فلفل تازه خرد شده نمک دریا پودر سیر پودر پیاز پاپریکا روغن زیتون طرز تهیه کف سینی فر را با ورقه آلومینیم بپوشانید. آن را چرب کنید و بعد سیب زمینی ها را به ادویه و فلفل آغشته کرده و کمی روغن زیتون زده و به صورتی که پوست سیب زمینی به سمت کف سینی باشد. با درجه حرارت...
-
ماهی شوریده
14 خرداد 1394 19:44
. ماهی شوریده ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکمپر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود. 2. ماهی شیر این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغدار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روشهای پخت این ماهی محسوب میشوند. 3. ماهی حلوا سفید این ماهی...
-
خواص سمنو
14 خرداد 1394 19:43
خواص سمنو سمنو را از عصاره جوانه گندم تازه و آرد کامل گندم تهیه مى کنند. سمنو خوشمزه وشیرین است و این در حالى است که به آن هیچ نوع ماده شیرین کننده اضافه نمى کنند. علت شیرینى آن ترکیب عصاره جوانه گندم با آرد کامل است که طعم شیرین به آن مى دهد. مواد و ویتامین هاى موجود در گندم و جوانه آن ارزش غذایى فراوانى دارد. سمنو...
-
خمیر یوفکا مستطیلی
14 خرداد 1394 19:41
خمیر یوفکا مستطیلی: 4 ورق ریواس: 8 عدد شکر: نصف فنجان آرد ذرت: نصف فنجان وانیل: یک قاشق چای خوری کره ذوب شده: به میزان لازم چطور بپزم؟ خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید از حالت انجماد دربیاید. ریواس ها را بشویید و پوست بکنید. سپس آنها را ریز خرد کنید و درون قابلمه همراه با شکر، آرد، وانیل و مقدار کمی آب...
-
حلوای گلسرخ با گردو
14 خرداد 1394 19:41
حلوای گلسرخ با گردو مواد لازم: روغن جامد )یا مارگارین: ( 350 گرم آرد : 500 گرم )سه و یک سوم پیمانه( پودر گل سرخ : یک پیمانه )50 گرم( گردو یا بادام پودر شده : یک پیمانه پودر شکر: 500 گرم )سه و یک سوم پیمانه( عسل : 150 گرم هل : یک قاشق چای خوری گلاب : یک دوم پیمانه )125 میلی لیتر( پودر پسته : به میزان لازم طرز تهیه:...
-
پاناکوتا
14 خرداد 1394 19:39
پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست میشود و در هر فصل از سال میتوان از ژله و میوههای مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد. در نتیجه حالا که در فصل پاییز هستیم، بهترین انتخاب ژله انار و همچنین دانههای میوه انار است. به این صورت، دسر هم ظاهری خوشرنگ و لعاب و هم طعم و مزهای دلپذیر خواهد...
-
خورش آلو مرغ،
14 خرداد 1394 19:38
خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است. مواد اولیه : برای ۶ نفر لپه ۱۰۰ گرم آلو ۴۰۰ گرم (خورشتی) پیاز ۴ قاشق سوپخوری (سرخ شده) مرغ یک کیلو و نیم زعفران نصف قاشق...
-
ذرت مکزیکی
14 خرداد 1394 19:37
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی: روغن حیوانی یک قاشق غذاخوری سس مایونز یک قاشق غذاخوری کنسرو ذرت دو کاسه ماست خوری پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری لیمو ترش یک عدد نمک و فلفل و آویشن به میزان دلخواه با این مقدار مواد لازم به اندازه دو کاسه ماست خوری از ”ذرت مکزیکی“خواهیم داشت. دو کاسه ماست خوری کنسرو ذرت (معادل 400 گرم)،...
-
مافین مرغ
14 خرداد 1394 19:37
مافین مرغ سینه مرغ ١عدد فلفل دلمه نگینی قارچ نگینی پیاز کره ١٠٠گرم آرد ١٠٠گرم آب یا شیر یه لیوان تخم مرغ٣عدد سیرو نمک وفلفل و آویشن پنیر پیتزا پیاز رو خورد کنید سرخ کرده ر اواخر پخت سیر رنده شده رااضافه کنید و نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید وبعد سینه مرغ را نگینی کنید و با پیاز کاملا تفت بدهید تا پخته شود و بعد فلفل...
-
رولت خرما
14 خرداد 1394 19:36
رولت خرما خرما ٣٠٠گرم آرد١٠٠گرم کره٥٠گرم هسته حرمارو در آورده با کره تفت دهید و دارچین و هل رو بهش اضافه کنیدوبعد روی مشما پهن کنید وآرد رو تفت دهید وقتی خامی آرد ازبین رفت کره را اضافه کنید من چهار مغز وکنجدهم توش ریختم بستگی به سلیقه خودتون داره و بعد آرد را روی خرمای پهن شده بریزید و بعد با مشما رولش کنید و سه ساعت...
-
کیک موزی
14 خرداد 1394 19:36
کیک موزی کره١٠٠گرم تخم مرغ ٤عدد آرد ٢٠٠گرم شکر١٥٠گرم موز ٤عدد له شده وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر یه قاشق چایخوری شیر نصف لیوان . کره یا مارگارین رو که حداقل نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال درآوردید و خوب هم نرم شده رو داخل یه کاسه بریزید و با همزن برقی شروع به زدن کنید شکر رو اضافه کنید و همچنان مواد و هم...
-
کیک سیب زمینی
14 خرداد 1394 19:35
کیک سیب زمینی سیب زمینی پخته را رنده ریز بزنید و با کره و جعفری ونمک مخلوط کنید وکمی سس وشیر به آن اضافه کنید و دیواره ها و کف قالبتون رو پر کنیدو مرغ ریش ریش شده و قارچ وفلفل دلمه وزرشک رو باهم تفت دهید وبعد از سرد شدن مواد میانی خیارشور هم خورد کنید وباهم مخلوط کنیدو می تونید سلیقه ای مواد میانی کیک رو تغییر بدیدواز...
-
حلوا نخودچی
14 خرداد 1394 19:34
حلوا نخودچی آردنخودچی 1ک پودرقند 1ک هل . روغن جامد. وانیل آرد را سرخ میکنیم و زیر شعله را خاموش کرده و ابتدا الک کرده و سپس پودر قند را کم کم اضافه میکنیم. هل آسیاب شده و وانیل را اضافه کرده و روغن داغ کرده را کم کم اضافه میکنیم تا جایی ک روغن ب خورد آرد بره. مواظب باشید زیاد نریزید. ته سینی را با روغن مایع چرب کرده و...
-
دسر ژله نوشابه
14 خرداد 1394 19:33
دسر ژله نوشابه با یخ دسری مناسب برای بعد از میل کردن غذایی خوشمزه در کنار خانواده و یا حتی در روزهای گرم تابستانی است. یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم... مواد لازم: ژله آلوئه ورا 2 بسته نوشابه مشکی و گازدار 1 لیوان آب جوش 2 لیوان طرز تهیه : 1. یک بسته ژله آلوئه ورا را با...
-
خورشت خلال بادام
14 خرداد 1394 19:30
خورشت خلال بادام: یک پیمانه خلال بادام خام گوشت سینه مرغ تخم مرغ به تعداد دلخواه آب گوشت مرغ زعفران..زرد چوبه. .نمک. کره خلال بادام رو تو کمی روغن تفت داده..آب بریزین تا بپزه. همرا با آب گوشت سینه قیمه شده..خیلی کم زرد چوبه و زعفران و نمک رو اضافه کنین..وقتی که پخت روش کره ریخته و تخم مرغها رو توش بشکنین و برای چند...
-
پودینگ توت فرنگى
14 خرداد 1394 19:28
پودینگ توت فرنگى مواد لازم: توتفرنگی: 500 گرم زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم شکر آسیاب شده: 100 گرم آب لیموترش: به میزان لازم آرد: 250 گرم شکر: 75 گرم بیکینگپودر: 2 قاشق چایخوری تخممرغ: یک عدد، زده شده شیر پرچرب: 150 میلیلیتر کره: 75 گرم، ذوب شده و خنک شده خامه برای تزیین روش تهیه: 1 - ظرف موردنظر را چرب...
-
5 نوع کیک
14 خرداد 1394 19:27
1
-
سس توت فرنگی
14 خرداد 1394 19:26
سس توت فرنگی در پِیج هُنرآشپـــــزے
-
سه روش پخت مرغ
14 خرداد 1394 19:23
زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر برنج .............................. 4 پیمانه مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه پیاز .............................. یک عدد زرشک........................... یک پیمانه نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم...
-
ته چین رنگارنگ
14 خرداد 1394 19:22
مواد لازم براے ۷ نفر: برنج ۶ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد گوشت ۱ کیلو گرم ماست سفت ۵ پیمانه کره ۱۰۰ گرم پیاز ۲ عدد زعفران به مقدار لازم نمک زردچوبه به مقدار لازم روغن ۱,۱/۲ پیمانه رنگ خوراکی سبز،قرمز به مقدار لازم خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم طرز تهیه ۱- در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز...