آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

سو بورکی

سو بورکی

مواد لازم

خمیر یوفکا 5 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مایع یا کره آب شده 1 لیوان
پنیر سفید له شده 250 گرم
پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
جعفری خورد شده
طرز تهیه

برای داخل بورک پنیر سفید و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خورد شده را در ظرفی مخلوط کنید.

سینی فر را روغن مالیده و یکی از خمیر ها را داخل آن به حالت چروک پهن میکنیم طوری که مقداری از خمیر بیرون سینی بیفتد چرا که در آخر قسمت اضافی خمیر را روی بورک برمیگردانیم و روی آن را می پوشانیم. در ظرفی شیر ، روغن مایع و تخم مرغها را هم میزنیم. یوفکا های باقی مانده را به 5 یا 6 قسمت بریده و داخل مخلوط شیر و روغن و تخم مرغ میاندازیم. نصف این خمیر ها را روی یوفکا داخل سینی روی خمیر داخل آن ریخته و با دست مرتب میکنیم.

مواد داخل بورک را روی آنها ریخته و با کمک قاشق به همه جای یوفکا ها می مالیم ( به صورت مساوی )

بقیه خمیر های آغشته به شیر را روی آنها میریزیم. و خمیر اضافی بیرون افتاده از سینی را روی بورک برگردانده و روی بورک را می پوشانیم. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا سرخ شدن روی بورک آن را میپزیم.

بعد از پخت کمی که حرارت خود را از دست داد به شکل مربع بریده و گرم سرو کنید.

نکته :

اگر خمیر اضافی روی بورک را نپوشاند از یک خمیر یوفکا اضافی برای پوشاندن بورک استفاده کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.