تارت زرد آلو
مواد لازم
آرد 1.5 پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
کره خردشده ۱/۲ پیمانه
زردآلوی خردشده ۳۵۰ گرم
مربای زرد آلو ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- در یک کاسۀ مناسب، آرد، نمک و شکر را میریزیم و آنها را با هم مخلوط میکنیم. کره را که به قطعات کوچک خرد کردهایم روی مخلوط آرد میریزیم و با همزن برقی کمی آنها را میزنیم.
۲- درجه همزن را روی کند میگذاریم و ¼ پیمانه آب سرد روی مواد ریخته و میگذاریم تا مواد مخلوط شده و یکدست شوند. سپس از درجه pulse (حالت قطع و وصلی) همزن استفاده نموده و فقط در حدی مواد را میزنیم تا به شکل یک خمیر مناسب در آیند و چسبندگی نداشته باشند.
۳- سپس آن را جمع میکنیم. اگر خمیر هنوز خشک است، به آن آب سرد اضافه میکنیم.
۴- آب سرد را با قاشق غذاخوری اضافه کرده و در هر زمان 1 قاشق اضافه میکنیم و آن را ورز میدهیم تا چسبندگی آن مناسب گردد. خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کرده و هر بخش را داخل کیسه میگذاریم و آن را در جای خنک به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم.
۵- یک نیمۀ خمیر را از کیسه خارج میکنیم و آن را روی یک سطح صاف و آرد پاشیشده به شکل مستطیلی به ابعاد 15 در 28 سانتیمتر پهن میکنیم و از داخل آن دو عدد دایره به قطر 12 سانتیمتر در میآوریم.
۶- دو دایره را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم میگذاریم. همین کار را با نیمۀ دیگر خمیر نیز میکنیم. دور هر دایره را با چنگال خط میاندازیم تا شیرینی زیبا شود. خمیرهای پهنشده را به همراه سینی آنها به مدت 15 دقیقه در جای خنک میگذاریم تا خنک شود.
۷- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. خمیرها را به مدت 10 دقیقه داخل فر میگذاریم تا کمی طلایی شده و بپزند. سپس آنها را از فر خارج میکنیم. درجه فر را تا 175 درجه سانتیگراد پایین میآوریم.
۸- درجه فر را تا 175 درجه سانتیگراد پایین میآوریم. زردآلوها را مانند شکل روی سطح تارت میچینیم و روی هر تارت 1 قاشق چایخوری شکر میپاشیم و آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا کاملاً بپزند.
۹- مربا را داخل قابلمه گرم میکنیم. تارتها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک شوند. شهد مربا را از زردآلوهای آن جدا میکنیم و شهد آن را روی تارت میریزیم. تارت آماده است و میتوانیم آن را سرو کنیم.