آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

طرز تهیه حلیم برای ٥ نفر:

طرز تهیه حلیم برای ٥ نفر:


بلغور گندم برای هر نفر سه پنجم پیمانه
گوشت ٧٠٠ گرم: ٣٠٠ گرم گوساله و ٤٠٠ گرم قلوه گاه
پیاز یک عدد متوسط
کره به میزان دلخواه
 
بلغور گندم را ٣ الی ٤ ساعت خیس می کنیم. گوشت را با پیاز و آب زیاد و سر قاشق نمک می گذاریم خوب بپزد، به طوریکه در انتها حداقل ٢ لیوان آب داشته باشد.
بلغور گندم را می گذاریم با آب خوب پخته شود به طوریکه در انتهای پخت آب برجا نماند. وقتی ولرم شد با گوشتکوب برقی ، غذاساز و یا مخلوط کن خوب له می کنیم به طوریکه هیچ اثری از گندم دیده نشود.
گوشت را پس از پخت با گوشتکوب معمولی خوب می کوبیم و آب باقی مانده از گوشت را با گوشتهای کوبیده شده خوب مخلوط می کنیم و در گندم له شده می ریزیم و به مدت ٢٠ دقیقه روی گاز با شعله ملایم هم می زنیم تا خوب جا بیفتد و در صورت تمایل برای عطر بهتر کره اضافه می کنیم.
نکات حلیم:
١) گندم باید کاملا له و پوره شود.
٢) گوشت را به هیچ عنوان با گوشتکوب برقی نکوبیم.
٣) در صورت استفاده از گندم درسته از روز قبل خیس شود . اما بلغور گندم توصیه می شود!
روی حلیم را به دلخواه با دارچین ، قیمه و کنجد می توان تزیین کرد.
نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.