آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

ته چین مرغ وبادمجون

مواد لازم ته چین مرغ وبادمجون

برنج:3 پیمانه

بادمجان:3 عدد

1 ران مرغ پخته شده (سینه یا هر جا دیگه مرغ هم میتونه باشه اصـــــــــــــــلا فرقی نداره)

ماست:1 پیمانه

زعفران دم کرده:به میزان لازم

زرده تخم مرغ:2 عدد

نمک و روغن

کره:25 گرم

رب گوجه:1 قاشق

قارچ خرد شده: 1 پیمانه

پیاز متوسط:1 عدد

در ابتدا برنج رو خیس کنید و مرغ رو بذارید بپزه و بادمجونهای حلقه شده رو تو نمک بخوابونید که روغن زیادی جذب نکنه

در این مدت آب برنج رو با روغن و نمک بذارید بجوشه--بادمجونها رو سرخ کنید و کنار بگذارید
پیار نگینی شده رو تفت داده و قارچ رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و مرغ پخته و تکه تکه شده رو بهش اضافه و تفت بدید

 حالا رب گوجه رو اضافه کنید نصف قاشق چ خ زیره بهش اضافه کنید
ماست و زعفران و زرده های تخم مرغ رو مخلوط کنید و با برنج مخلوط کنید,حالا نصف برنجو توی قابلمه بریزیداز مخلوط مرغ روش بریزید و بعد بادمجونها رو روی مواد بچینید ودوباره برنج,
کمی فشار بدید تا صاف و منسجم بشه

کره رو روی برنج خرد کنید و به مدت 1/5 ساعت رو حرارت ملایم گاز بذارین

برای تو فر قرار دادن مواد رو به همین ترتیب توی پیرکس بریزید و روشو فویل بکشد و روی فویل چندتا سوراخ بزنید و به مدت 1 ساعت با حرارت 180 بذارید ته دیگ طلایی بشه و بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی غذا هم طلایی بشه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.