مواد لازم ته چین مرغ وبادمجون
برنج:3 پیمانه
بادمجان:3 عدد
1 ران مرغ پخته شده (سینه یا هر جا دیگه مرغ هم میتونه باشه اصـــــــــــــــلا فرقی نداره)
ماست:1 پیمانه
زعفران دم کرده:به میزان لازم
زرده تخم مرغ:2 عدد
نمک و روغن
کره:25 گرم
رب گوجه:1 قاشق
قارچ خرد شده: 1 پیمانه
پیاز متوسط:1 عدد
در ابتدا برنج رو خیس کنید و مرغ رو بذارید بپزه و بادمجونهای حلقه شده رو تو نمک بخوابونید که روغن زیادی جذب نکنه
در این مدت آب برنج رو با روغن و نمک بذارید بجوشه--بادمجونها رو سرخ کنید و کنار بگذارید
پیار نگینی شده رو تفت داده و قارچ رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و مرغ پخته و تکه تکه شده رو بهش اضافه و تفت بدید
حالا رب گوجه رو اضافه کنید نصف قاشق چ خ زیره بهش اضافه کنید
ماست و زعفران و زرده های تخم مرغ رو مخلوط کنید و با برنج مخلوط کنید,حالا نصف برنجو توی قابلمه بریزیداز مخلوط مرغ روش بریزید و بعد بادمجونها رو روی مواد بچینید ودوباره برنج,
کمی فشار بدید تا صاف و منسجم بشه
کره رو روی برنج خرد کنید و به مدت 1/5 ساعت رو حرارت ملایم گاز بذارین
برای تو فر قرار دادن مواد رو به همین ترتیب توی پیرکس بریزید و روشو فویل بکشد و روی فویل چندتا سوراخ بزنید و به مدت 1 ساعت با حرارت 180 بذارید ته دیگ طلایی بشه و بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی غذا هم طلایی بشه