آشپزی،دسر،سفره آرایی
آشپزی،دسر،سفره آرایی

آشپزی،دسر،سفره آرایی

مربای پوست هندوانه بدون آب آهک

مربای پوست هندوانه بدون آب آهک


مواد لازم:
پوست هندوانه: دویست و پنجاه گرم
شکر: دویست و پنجاه گرم
هل سبز: دو عدد
زنجفیل خشک: یک تکه کوچک (به اندازه ی یک بند انگشت)
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده:کمی در صورت تمایل
طرز تهیه:
 مرباهایی مثل پوست هندوانه، کدو، بادمجان و ... جهت ترد شدن آن معمولن از آب آهک استفاده می‌کنند. من با مرباهایی که جهت تهیه‌ی آن‌ها از آب آهک استفاده شود، مشکل دارم و دوست ندارم. برای همین این مربا را بدون استفاده از آب آهک درست کردم.
پوست هندوانه را کاملن تمیز کرده تا به لایه‌ی سفید آن برسیم و سپس پوست سبز آن را هم می‌گیریم و آن را یا بصورت قطعات ریز مربع در میاوریم و یا با قالب شیرینی آن را قالب میزنیم. به دلیل سفت بودن پوست هندوانه قالب زدن کمی سخته ولی یک شکل و منظم در میاد.
پوست هندوانه‌ها را که قالب زدیم، شسته و در قابلمه ریخته و با کمی آب میگذاریم یکی دو جوش بخورد تا کمی پخته شود. نباید زیاد بپزد و له شود. بعد آن را در آبکش ریخته و کنار می‌گذاریم.
شکر را با دو لیوان آب می‌گذاریم بیست دقیقه بجوشد و سپس پوست هندوانه‌ها را همراه هل سبز، زنجفیل و زعفران دم کرده به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت کم میگذاریم مربا خوب قوام بیاید. در انتها آب لیمو را اضافه کرده بعد از یکی دو جوش مربا آماده است. در صورت تمایل زنجفیل را بیرون میاوریم. بعد از سرد شدن در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.